Білі речі знову будуть як нові: ТОП-3 лайфхаки для виведення плям від поту

Лайфхаки

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

В білому одязі влітку гарно, зручно та не так спекотно. Однак серйозною проблемою під час носіння білих речей можуть стати плями поту, які відразу попадають у вічі. Іноді навіть прання не дає потрібного ефекту - плями стають менш помітними, але нікуди не зникають. Проте є декілька способів, щоб впоратися з цією проблемою. Детальніше - в цьому матеріалі на HOCHU.UA.

Ви здивуєтесь, та позбутися плям від поту можна в домашніх умовах і без застосування агресивних магазинних засобів. Цілком можливо, що всі ці три засоби вже є у вас вдома - тож просто виберіть найзручніший для вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Господарське мило справиться забрудненнями, які з’явилися недавно. Розведіть в тазику з теплою водою трохи господарського мила і замочіть білі речі в цій рідині на чверть години. Потім виперіть в пральній машині.

► Перекис підійде для задавнених плям. Нанесіть його в невеликій кількості безпосередньо на забруднення. Через 10 хвилин може випрати одяг у пралці.

► Соду можна застосовувати по-різному, що залежить від рівня забрудненості. Якщо пляма нещодавня: розведіть дві ложки соди в склянці води та обробіть проблемну зону. Для задавнених плям: зробіть пасту з соди за допомогою води, обробіть пляму і через пів години можете прати речі як зазвичай.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми писали про 5 модних способів стилізувати білі майки та футболки влітку 2023. Прочитайте цю статтю, щоб уникнути зайвих витрат на придбання гостромодних речей.

Фото: freepik.com