Для веселої компанії: найбалакучіші породи кішок

Домашні тварини

Юлія Бражнік

Журналістка

Різні породи кішок можуть по-різному проявляти свою любов до господаря. А ще коти та кішки можуть відрізнятися ступенем своєї балакучості. Для деяких людей краще, щоб їх чотирилапий друг був не надто гучним. А хтось любить поспілкуватися з твариною, слухаючи у відповідь кумедні котячі трелі.

Портал Animal friends опублікував рейтинг найбільш балакучих порід кішок. Якщо вам нудно живеться і не вистачає активного співрозмовника, то ці породи кішок вам точно підійдуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТОП-3 породи кішок, які дуже люблять поспілкуватися

Сіамська

Представників цієї породи називають найбільш балакучими. Вони можуть розповідати вам щось на котячому хоч цілий день. З цікавого: сіамські кішки можуть видавати звуки, схожі на дитячий плач. Якщо ви любите поспілкуватися з кішкою, це однозначно ваш варіант. Але будьте готові до того, що вночі ви можете прокинутися від котячого вокалу.

Орієнтальна кішка

Орієнтали дуже схожі на сіамських у плані любові до розмов. А ще вони люблять дуже голосно муркотіти. Орієнтали люблять суспільство людини, це максимально соціалізована порода і якщо у вас багато вільного часу, то ця порода для вас. Будьте готові до того, що корм у вас проситимуть дуже голосно.

Бірманська кішка

Не такі голосні, як сіамські чи орієнтальні коти, але теж люблять поговорити. Вокалізація бірманських кішок досить приємна, особливо коли вони проявляють прихильність до господаря. У представників цієї породи м'який, приємний, трохи хрипкий голос і вони люблять багато обіймів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми розповідали про те, яка порода собак виявилася найагресивнішою. Ви будете дуже вражені результатами досліджень.