Дизайнери представили трендові годинники 2023 року зі скла (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Годинник може бути не лише практичним елементом оселі, а і декором інтер'єру. Дизайнери представили легкі, яскраві та ексклюзивні годинники, виконані зі скла. Вони можуть стати бездоганним доповненням до елементів вітражу у вашій оселі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для літнього сезону гарним оздобленням оселі стануть годинники в квіти, ягоди та фрукти. Вони виглядають ексклюзивно і нарядно, а під сонячними променями відбивають на стіни кольорові барви скла.

Для будь-якого сезону, універсальним буде годинник незвичної форми. Це може бути будинок, шматок сиру, імітація шедевру художника чи просто елегантна квітка. Такі годинники стануть гарним подарунком, адже пасуватимуть до будь-якої кімнати.  В моді залишаються вітражні годинники. Це — сюжетна декоративна композиція зі скла та інших матеріалів, що пропускають світло. Такі годинники доповнять елементи вітражу на вікнах чи дверях, створюючи ефект мистецької колекції. Подібний дизайнерський варіант додасть до вашого інтер'єру вишуканості та підкреслить гарний смак господині.  

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як можна власноруч зробити декоративний розпис стіни. Дизайнери розповіли, які малюнки та ідеї можуть легко реалізувати навіть ті, у кого немає художньої освіти.

Фото: Pinterest