ТОП-5 декоративних нюансів для вашої спальні (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожна кімната особлива своїм стилем і кольоровою гамою. А ще важливим елементом є деталі, які додають затишку. Раніше ми писали, як може виглядати зала в рожевих відтінках, а тепер розкажемо, які декоративні нюанси можуть стати в нагоді для вашої спальні.

1. Стіна з об'ємними вставками

Легке мереживо, мандала чи декоративні вензеля завжди у тренді. Виконайте їх об'ємними на вашій стіні. Такий декор додасть ексклюзивності та розкішності для вашого інтер'єру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

2. Ліпка на меблях

Повторити декор зі стін можна і на меблях. Такий ансамбль додасть шарму вашій кімнаті. Якщо ви не маєте змоги виліпити різні деталі з гіпсу чи холодного фарфору, виріжте їх із касетонів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Тримач для штор

Така дрібна деталь додасть ніжності та екзотики. Візьміть незвичний тримач для штор. Наприклад, — у квіти, мережива чи як намисто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. Бра

Романтичної атмосфери і затишку для спальні додасть гарне освітлення. Обирайте лаконічні бра, якщо у кімнаті багато декору. Якщо ж усе по мінімуму, можна повісити більш екзотичний варіант світильника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5. Декоративні подушки

Декоративні подушечки додадуть спальні витонченості та ніжності. Вони будуть асоціюватися із гармонією, спокоєм та відпочинком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як може виглядати кухня у чорних кольорах. Дизайнери показали стильні варіанти для примхливих господинь.

Фото: Pinterest