Хелловін 2023: 31 дрібничка для вашого інтер'єру (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Любителі екзотичних традицій готуються до святкування Хелловіна. Він припадає на 31 жовтня. Люди придумують собі тематичні образи і оздоблюють житло різними декоративними елементами. До вашої увагу — 31 дрібничка, яка допоможе прикрасити оселю до Хелловіну.

Дизайнери показали, як легко і доступно можна додати в інтер'єр нотки свята. Хелловін — це не лише павутиння та привиди. Хоча і їх можна подати у такій формі, що наступного року сусіди будуть “списувати” ваші ідеї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді залишаються гарбузи, кажани та темні відьомські капелюхи. Оселю доповнюють помаранчевими, чорними та червоними відтінками.

Серед декоративних елементів — вампіри, химери, вовкулаки, маски, карти, привиди, павуки і павутиння, червоне вино і, безперечно, повна ваза цукерок для дітей.

                                                                                                                     www.lilluna.comМожна прикрасити кути кімнат, меблі або люстру. Модно оздоблювати підвіконня і дзеркала. Не варто забувати і про вхідні двері. Тематичний декор ефектно виглядатиме при вході у дім.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про незвичний посуд. Дизайнери показали варіанти кумедних ваз для цукерок, які піднімуть настрій та стануть родзинкою інтер'єру.

Фото: Pinterest