День Апостола Матвія: молитви до святого, які обіцяють багатство

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Традиційно 22 серпня свій День Ангела відзначають чоловіки з іменем Матвій. Це ім'я має сильну енергетику і наділяє своїх господарів мужністю, терпінням і благословенням.

Матвій був учнем Ісуса Христа, і став одним із 12-ти апостолів Месії. Святий походить із коріння Юди. Щороку 22 травня віряни ідуть до храму, аби помолитися за апостола і попросити у святого мир, здоров'я і благополуччя для себе та рідних.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Біблії написано про те, як Матвій учив людей молитися. Апостол казав:

А як молитеся, не проказуйте зайвого, як ті погани, бо думають, ніби вони будуть вислухані за своє велемовство. Отож, не вподобляйтеся їм, бо знає Отець ваш, чого потребуєте, ще раніше за ваше прохання!

Молитви до апостола Матвія:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва до святого Матвія для збільшення продажів і бізнесу

Святий Матвіє, ти, який був апостолом Ісуса, я благаю тебе заступатися, щоб допомогти мені покращити продажі мого бізнесу та покращувати якість моїх продуктів щодня. Я знаю, що я повинен бути терплячим і уважним, мати сміливість і ввічливо ставитися до тих людей, які відвідують мої справи. Щоб ті, хто приходить за покупкою, відчували себе сповненими задоволення, і щоб пізніше вони хотіли б повернутися до моїх справ, оскільки вони були добре відвідувані. Я знаю, що в ім’я Бога, і в твоє, це станеться. Амінь.

pixabay.com

О, преславний апостоле Матвію, що душу за Христа віддав. Почуй чад твоїх молитви й зітхання, серцем смиренним нині припадаємо. О сильний! Понеси немочі наші, не відлучайся духом від нас, нехай не відійдемо в кінці від любові Божої, міцним заступництвом твоїм нас захисти. Нехай помилує Господь усіх нас молитов твоїх заради, нехай знищить рукопис безсмертних гріхів наших, й нехай сподобить з усіма Святими блаженного Царства Свого. Йому честь і слава, і подяка і поклоніння, на віки віків. Амінь.

analiz-imeni

Молитва за процвітання бізнесу

Святий Матвіє, ти повний Слави! Від усієї душі я благаю тебе і прошу твого заступництва і Божого, щоб ви в Його всемогутнє ім’я могли продовжувати допомагати мені в моїй справі (викажіть назву своєї справи). Моя віра завжди з вами, в вас я завжди маю надію. Я буду довіряти тобі сьогодні і завжди, дякую тобі від усього серця за всі твої ласки, які ти завжди надавав мені, щоб забезпечити мене всім необхідним для себе та моєї родини. Завжди я шануватиму тебе, і хвалитиму Бога живого. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Телеграф

Преславний апостоле Матвію, що Господу життя присвятив! Почуй молитви мої, допоможи мені впоратися з бідами і труднощами. Визволи мене від бідності і беззаконня. Нехай кривдники мої будуть покарані, а справедливість восторжествує. Вірю я в силу твою і в силу Господа Бога Всевишнього. Будь поруч зі мною в момент відповідальний, направ мене на шлях вірний. Амінь.

pravlife.org

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 1 вересня українці святкуватимуть частину церковних свят за іншими датами. Аби не відзначати Різдво, Миколая та інші свята із рашистами, Україна переходить на новоюліанський календар.

Головне фото: way2god.today