Людмили, з Днем ангела! Прикольні картинки та листівки для чарівних іменинниць

Усі свята

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

29 вересня віряни вшановують пам'ять княгині Людмили Чеської (за старим календарем). Також свої іменини святкують дівчата та жінки, що мають її ім’я. З цього приводу ми зібрали добірку найцікавіших листівок та картинок, які ви можете надіслати іменинницям у їхній день.

Ім’я Людмила з давньослов'янської означає “мила людям”. У власниць цього імені багато знайомих та друзів. Вони завжди прийдуть на допомогу у складній ситуації та знайдуть слова підтримки в моменти скорботи. Людмили не люблять пасивних, не цілеспрямованих і не зацікавлених чимось людей, тому що самі все своє життя прагнуть до саморозвитку.

Відмітимо, що у зв’язку з переходом ПЦУ на новоюліанський календар, змістилися дати святкування не лише церковних свят, але й іменин. Відтепер День ангела Людмили потрібно відзначати 16 вересня. Втім, деякі віряни цього року згадуватимуть святу й за старим стилем - 29 вересня. Тож, якщо у вас є знайома Людмила - цього дня не забудьте привітати її зі святом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День ангела Людмили: картинки та листівки до свята

Фото: tsn.ua
Фото: v24.com.ua
Фото: radiotrek.rv.ua
Фото: fakty.com.ua
Фото: tsn.ua
Фото: maximum.fm
Фото: maximum.fm
Фото: maximum.fm
Фото: fakty.com.ua
Фото: lux.fm
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що скоро українці відзначатимуть День вчителя. Якого числа буде свято і хто його придумав - читайте у цьому матеріалі.

Фото: poetaclaudiomiranda.com.br