Коли буде Повня та Молодик у червні: на які дні не варто планувати нічого важливого

Езотерика та астрологія

Богдана Карц

Головна редакторка

Здавна люди старалися підбирати правильний час для виконання різних видів робіт. Наприклад, саджати городину, стригтися і вирушати у подорож тільки у певні фази Місяця. Вважається, що є для цього сприятливі та несприятливі дні, тож дуже важливо заздалегідь прораховувати, чи вдалою буде та чи інша дата. З цим допоможе наш місячний календар на червень поточного року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фази Місяця у червні 2023 та їхній вплив на людину

  • Місяць, що зростає - з 1 по 3 червня, з 19 по 30 червня

  • Повний місяць - 4 червня

  • Місяць, що спадає - з 5 по 17 червня

  • Молодий місяць - 18 червня

Повний Місяць або Повня - це час, коли люди стають занадто збудженими та неврівноваженими. У цей період можливі загострення у стосунках та спілкуванні з іншими людьми, зайва нервозність. Проте - це ще й час, коли людина отримує більше сил та енергії, яку важливо направити у правильне русло.

Новий Місяць або Молодик - це час, коли варто братися за нові справи і втілювати в життя свої плани. Загалом це хороший період для змін у житті. Наприклад, він ідеально підходить для того, щоб позбутися поганих звичок і забути про старі образи, налагодивши контакт із людьми. А от задумуючи щось недобре у цей час, ви ризикуєте отримати згодом купу проблем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Сприятливі дні у червні 2023 : 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 19, 23, 24, 25, 28, 29 числа.

Несприятливі дні у червні 2023 : 4, 11, 12, 17 числа.

Експерти не радять планувати нічого важливого насамперед на 4 червня, адже місячна повня - дуже поганий час для вирішення справ. Також нові справи буде важко довести до розуму, розпочавши їх 11-12 або 17 червня.

Натомість, якщо збираєтеся на великі закупи, то краще заплануйте похід по магазинах на перші два або ж останні три дні місяця. Вдалими будуть і покупки, зроблені 15, 22 та 25 числа.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку наприкінці травня астрологи прогнозують важкий період . Двох представників зодіакального кола найближчим часом щасливчиками точно не назвеш.