Венеція, Женева чи Лондон? Оберіть місто своєї сили за знаком Зодіаку

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У кожної людини є місце, де вона наповнюється натхненням та заряджається силою. Різні міста мають різну енергетичну вібрацію, відповідно — для кожного характеру буде своє місце. Раніше ми писали, який колір у кожного знака Зодіаку, а тепер розкажемо, де ви можете поновити свій ресурс.

Один із найгарячіших знаків Зодіаку — Овен, — попри свій гіперактивний характер повинен хоч іноді побути у стані спокою. Енергію, сили та відпочинок цим людям подарують гори. Відтак не обов'язково їхати кудись далеко — спробуйте залізту на Говерлу, що в Карпатах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тельці люблять гармонію, затишок і стабільність. Для них важливі “приземленість” і порядок. Свою силу та енергію натхнення цей знак Зодіаку знайде у Лондоні. Сквери і парки цього міста стануть улюбленими куточками відпочинку.

Вітряні, але компанійські Близнюки знайдуть себе в Амстердамі. Це місто яскраве,  наповнене тисячею туристів. Тут Близнюки будуть почувати себе святково, вільно, знайдуть чимало друзів та зарядяться гарячою енергією на цілий рік.

Рак — це знак Зодіаку, який цінує сім'ю, хороші стосунки і гармонію. Ракам потрібно відпочивати у теплих краях. Зверніть увагу на гарячі піски Тунісу. Оберіть будь-яке місто для релаксу. 
Леви люблять самореалізацію та лідерство. Але, щоб не настало вигорання, потрібно зарядитися енергією. Сили та мотивації для цих людей подарує відпочинок у Гельсінкі. Сніжно-білий колір цього міста допоможе зосередитися, організувати думки та плани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діва — це знак Зодіаку, який часто не знає, що хоче. Цим людям потрібно більше впевненості у собі та частіше спілкуватися із людьми. Місто енергії та сили Діви — Женева. Благородна енергетика цієї місцини стане неабияким акумулятором.

Вітряний і творчий знак Терези потребує активного відпочинку і водночас більше сну. Побачити все і заодно отримати релакс із зарядом енергії допоможе місто, яке умиротворює людей за допомогою своєї гарної архітектури і води. Це — Венеція.

Скорпіони не завжди швидкі на підйом. Аби кудись виїхати, їм потрібен час для роздумів. Енергетику щедрості, свободи і радості цей знак Зодіаку отримує в Мюнхені та Гамбурзі. Стилізовані міста такі ж ефектні зовні, як Скорпіони.

Стрільцям потрібна любов, спокуса і романтика. Відпочивайте у Парижі. Для вашого типу характеру це — бездоганне місто, починаючи із архітектури, закінчуючи затишними скверами.

Дисципліновані, активні та завзяті Козороги потребують більше енергії здоров'я, терпіння та перемог. Усе це вони знайдуть у Барселоні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сильний та стійкий знак Зодіаку — Водолій, — потребує заряду натхнення і мотивації. Перевтома може довести до депресії та втрати самоповаги. Силу та енергію цей знак Зодіаку знайде в Івано-Франківську. Місто наповнене енергетикою мужності, миру та свободи. Воно заряджає новими ідеями, сміливістю і бажанням діяти.

Мрійникам Рибам найкомфортніше бути наодинці. Під час відпочинку вони віддають перевагу безлюдним місцям, проте це — велика помилка. Ресурс потрібно шукати саме серед шумної компанії друзів чи знайомих. Стати впевненішим у собі Рибам допоможе енергетика Нью-Йорку. “Енергетичний струс” — саме те, що вам потрібно!

Нагадаємо, раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають найбільш позитивну енергетику . Астрологи назвали людей, до яких завжди прихильний Всесвіт.

Фото: @Freepik.