Відкриваємо портал багатства та успіху: дизайн коридору по фен-шуй

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Зазвичай ремонт у коридорі люди роблять в останню чергу. Більше того, використовують залишки матеріалів, аби зекономити. Езотерики не рекомендують робити це, оскільки коридор є окремим місцем потоку енергетичних каналів, яке вимагає своїх правил.

Передпокій — це портал, який сполучує зовнішній світ із вашим домом, відтак потрібно примати до себе усе найкраще, і блокувати прохід негативу, пише ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Двері та килимок 

Вхідні двері — це енергетичний об'єкт, який притягує мир, затишок і спокій. Але усе залежить від їхнього кольору. Езотерики радять обирати червоний колір дверей, оскільки саме він оберігатиме оселю від впливу чорної магії та інших вроків.

Що ж стосується килимка, то перед дверима повинен бути окремий килим, не суцільний із основним. Він повинен контрастувати із кольором підлоги. Саме такий елемент буде притягувати радість, удачу та фінансову стабільність.

Порядок і цукерки 

Аби енергетичні вібрації коридору були позитивними та чистими, необхідно слідкувати за порядком. Не можна, щоб у передпокої речі лежали не на своїх місцях. Таким чином вони будуть блокувати вхід енергій, які несуть багатство, успіх та кохання.

Ще одним символом фінансового благополуччя є цукерки. Розмістіть їх у прозору вазу та поставте у передпокої. Головне правило: ваза повинна бути наповнена до країв.

Монетки, рибки і фонтанчик  

Хтось може вважати це декором, а насправді — це талісмани розкоші та успіху. Під килимок у коридорі покладіть 3 китайських монетки. Притягують кар'єрний ріст і успіх у бізнесі також елементи живої води, а саме — фонтанчик і акваріум.

Дзеркала і картирни 

Енергетичні вібрації передпокою люблять затишок. Розмістіть у коридорі овальне и кругле дзеркало. Головне, аби воно висіло не перед дверима. Що ж стосується картин, то зображення на них повинне бути спокійним та радісним. Зверніть увагу на те, що на малюнку має бути не одинокий сюжет, а парний. Наприклад, 2 яблука, або 2 філіжанки кави, або 2 тварини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які картини не можна вішати у спальні. Езотерики та біоенергетики розповіли, які зображення руйнують позитивні вібрації.