Ці очі - магніт для багатства: астрологи розповіли, як колір очей впливає на статки

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Очі мають свою енергетику. Якщо класифікувати їх за кольором, то можна визначити, володарі яких очей притягують фінансовий успіх. Раніше ми писали, як залучити у свій дім багатство по фен-шуй, а тепер розкажемо, володарам яких очей найбільше пощастило.

Колір очей впливає на достаток людини, тому що має свої енергетичні канали, пише unian.ua. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Карі очі 

Цей колір очей вважається одним із найпоширеніших серед жінок і чоловіків. Зірки не обіцяють золоті гори, але прибуток нижче середнього точно буде. Карооким завжди вистачатиме на базові потреби. Щодо серйозніших покупок — дуже складна ситуація.

Зелені очі 

У долі зеленооких людей є “код” невисокого фінансового достатку. Вони матимуть середній рівень фінансів, тому що зелений колір очей притягує абсолютно інші пріоритети у життя своїх володарів.

Блакитні очі 

Найбільше притягують багатство — блакитноокі жінки. Енергетика блакитних і синій очей резонує із каналами розкоші, достатку і кар'єрного росту. Блакитноокі люди — як “магніт” для фінансового благополуччя.

Сірі очі 

Сіроокі люди будуть заможними, але не багатими. Їм на все вистачатиме, включаючи відпочинок, але на більше розраховувати не варто. Зазвичай людям, які мають сірий колір очей, щастить у фінансовій сфері.

Нагадаємо, раніше ми писали, які знаки Зодіаку завжди живуть на позитиві. Астрологи розповіли, кого можна назвати справжніми оптимістами.

Фото: pixabay.com