Найкращі картини по фен-шуй: сміливо вішайте їх у кімнати

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Любителі картин знають, що не всі малюнки можна вішати в оселі. Є зображення, які притягують нещастя і бідність. Експерти фен-шуй радять звертати увагу на те, що ви вішаєте на свої стіни. Раніше ми писали, скільки трубочок повинна мати музика вітру, а тепер розкажемо, які картини мають хорошу енергетику.

Є картини, які заспокоюють, надихають або мотивують, — експерти фен-шуй радять вішати зображення із такою енергетикою у своїх оселях, пише print4you.com.ua.

Квіти

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Картини, на який намальовані живі квіти, мають неймовірно сильну енергетику. Букет квітів, або квітуче поле є магнітом для благополуччя і романтичних пригод. Квіти по фен-шуй уособлюють взаємне кохання, радість і легкість. Найкращим варіантом стануть не яскраві квіти.

@natalka_pastukhova

Закохана пара

Оскільки думка стає предметом, картина, де зображена пара, буде магнітом для щирих, взаємних стосунків. Обирайте уважно таку картину. Нехай закохані сидять або стоять обличчям, а не спиною, тримаються за руки чи обнімаються і посміхаються. Дивлячись на картину, ви повинні відчувати щастя від взаємності. Саме це і буде реалізовуватися у ваше життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@natalka_pastukhova

Перспектива

Перспектива — це місце у далечіні. Наприклад, на картині зображене поле із кущами, між якими — дорога, що зникає за горизонтом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Або зображений на передньому плані стіл, за ним — річка, а далі — місто. Перспектива у картинах притягує нові можливості, фінансовий успіх та мотивацію для здійснення мрій.

@natalka_pastukhova

Зверніть увагу на те, що у таких картинах важлива пора року і погода. Обирайте літні та весінні мотиви, де є сонце і чисте блакитне небо. Не можна вішати зображення дощу, сіре небо, блискавки чи великі хвилі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які домашні квіти захищають оселю від негативної енергетики. Зверніть увагу, чи є у вас вдома ці вазони.

Головне фото: @natalka_pastukhova