Під опікою Сатурна: як друга планета людини впливає на її долю

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Перша планета людини — це та, яка визначається за знаком Зодіаку. Друга планета — це планета дня тижня. Раніше ми писали про магічні властивості цифри 7, а тепер розкажемо про вплив Сатурну на людей, які народилися у суботу.

Якщо ви народилися у суботу, ваша планети-заступниця — Сатурн. Вона є уособленням переживань, контролю та обмеження, пише goodhouse.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Астрологи зазначають, що народжені під владою Сатурну завжди будуть боротися за своє щастя, місце у житті, кар'єру та успіх. Ці люди не вміють радіти ані дрібницям, ані дивам. Вони сконцентровані на боротьбу та філософське тлумачення свого життя.

Здавна Сатурн вважався планетою невдач і утисків. Із самого дитинства люди, які народилися у суботу, змагаються за лідерства, зміцнення духу і тіла. Вони — справжні борці за свободу і права людини.

Що стосується сім'ї, то ці люди трішки замкнені, холодні та рідко висловлюють свої емоції. Не вміючи контролювати власні дії, вони можуть бути злими та навіть жорстокими.

Але тут варто звернути увагу на першу головну планету за знаком Зодіаку. Якщо планети доповнюють одна одну, — людина буде яскравою та неординарною особистістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які квіти можуть відігнати з дому нечисту силу. Езотерики розповіли, що варто мати вдома, аби притягувати щастя і благодать.

Фото: pixabay.com