Магія сімок: що треба зробити у дзеркальну дату 07.07.2023

Езотерика та астрологія
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Сьогодні, 7 липня - одна з найбільш потужних дзеркальних дат 2023 року. Сімка, за словами нумерологів, має особливу силу серед чисел. Вона символізує гармонію та повноту, має здатність об'єднувати протилежності, що дозволяє досягати балансу і гармонії в різних сферах життя, і загалом є числом божественного порядку. Саме тому сьогодні ваші дії та бажання мають особливу силу. Як цим скористатися - розповідає HOCHU.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що не можна робити 7 липня 2023 року

Related video
  1. Забороняється сваритися і провокувати конфлікти, адже наслідки можуть виявитися плачевними для обох сторін;

  2. Не можна сьогодні намагатися перекинути роботу на інших - так ви ризикуєте втратити своє щастя та повагу в інших людей;

  3. Під забороною 07.07.2023 і спроби обманути когось - будете обманутими потім самі, ще й неодноразово.

Що обов’язково треба зробити 7 липня 2023 року

Магія сімок: що треба зробити у дзеркальну дату 07.07.2023 - фото №1
Фото: freepik

Сьогодні важливо бути максимально відкритими для Всесвіту: налаштуйтеся на хороше, будьте ввічливими з іншими людьми, не сердьтеся через дрібниці і повірте в те, що все буде добре. 07.07.2023 потрібно постаратися допомогти нужденним і тим, хто опинився у тяжкій ситуації - не можна лишатися осторонь чужих проблем. Якщо в цей магічний день ви проявите доброту і поділитеся чимось з іншими, незабаром отримаєте більше в стократ.

Також важливо у дзеркальну дату 7 липня 2023 року приділити час собі. Саморозвиток - запорука щастя, бо тільки люди, які розуміють самих себе і вкладаються в себе, знають істину ціну щастя й зможуть його розпізнати. Ввечері можете виділити кілька годин для свого хобі або ж для навчання - тут вирішувати тільки вам. В будь-якому випадку, допомігши іншим, не забудьте і про себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як загадати бажання у дзеркальну дату 07.07.2023, щоб воно збулося

Цей день дуже потужний енергетично і цю енергію можна використати собі на благо. Щоб ваше бажання здійснилося, дотримуйтеся кількох простих, але дуже важливих правил:

  1. Фокусуйтесь на позитивних бажаннях : формулюйте своє бажання у позитивному ключі, уникаючи частки "не". Що мається на увазі: замість "Я більше не хочу бути самотньою" загадайте бажання “Я хочу нових яскравих та гармонійних стосунків із чоловіком, який мене покохає, а я покохаю його у відповідь так само сильно"; замість "Я не хочу переїжджати" сформулюйте бажання як "Я хочу залишитись тут і бути щасливою".

  2. Будьте конкретними : найбільші шанси отримати бажане - правильно і максимально чітко описати те, чого ви прагнете. Наприклад, замість "Я хочу бути щасливим" скажіть "Я хочу знайти роботу, яка мене надихає, приносить радість і дозволяє отримувати на порядок більшу зарплату, ніж зараз".

  3. Вірте у своє бажання : ви повинні не тільки проговорити вголос те, чого бажаєте, а й уявити, як все буде, коли ваше бажання здійсниться. Уявіть цей момент у найяскравіших деталях: коли це станеться, за яких обставин, як саме ви про це дізнаєтесь, які емоції відчуєте, що будете робити далі тощо. Віра і ваш настрій мають дуже великий вплив на реалізацію бажання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що 7 липня відзначається відразу два свята: народне - Івана Купала , та церковне - Різдво Іоана Предтечі. Більш того, сьогодні іменини відзначають Івани та Іванки, тож не забудьте привітати своїх знайомих .