До біди і нещастя: езотерики назвали ТОП-4 подарунки, які категорично заборонено дарувати

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Не всі, навіть корисні та гарні речі, можна давати у подарунок. Справа в тому, що такі презенти мають руйнівну енергетику. Раніше ми писали, що подарувати представникам стихії вогню, а тепер розкажемо, що взагалі не можна дарувати.

Езотерики назвали 4 речі, які категорично заборонено дарувати. Навіть якщо людина заплатить символічну суму за такий презент, - все одно будуть біди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Книга

Зазвичай люди думають, що книга — найкращий подарунок. Проте мало хто знає, що здавна люди боятися таких презентів. Книга веде до розлуки.

Дзеркало

Дзеркало — це річ, яку людина повинна придбати для себе сама. Такий подарунок заборонений, тому що він притягуватиме біди і зруйнує сім'ю.

Жовті квіти

Здавна люди знали, що квіти жовтого кольору означають розлуку. Енергетика цих відтінків на рослинах руйнує взаємоповагу і симпатію, провокуючи розрив стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Посуд

Посуд, який дарують, принесе нещастя, як тільки на ньому з'явиться тріщина. Іще гірше, якщо подарований набір уже матиме якийсь дефект.

Раніше ми писали, як дізнатися, хто наводить на вас порчу. Екстрасенси назвали слова, які виведуть на чисту воду злих людей.

Фото: pixabay.com