Астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких смарагд буде амулетом

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Кожен знак Зодіаку має свою особливу енергетику, інтуїцію та біополе. Відповідно до цих факторів потрібно підбирати амулети у вигляді дорогоцінного каміння. Раніше ми писали, кому протипоказано носити сапфір, а тепер розкажемо, кому підходять смарагд.

Езотерики визначили, що смарагд найбільше оберігає людей, які народилися у травні, пише 3carata.com.ua. Цей мінерал додає енергію, сили та активізує найкращі якості свого власника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рак і Риби

Смарагд підходить для Раків та Риб. Цей камінь сприяє реалізації планів, мрій та задумів. Він додає натхнення, мотивацію та енергію творчості.

Близнюки

Смарагд буде стимулювати цей знак Зодіаку до реальних дій та активації сил. Кришталь буде заземляти, розвивати комунікаційні та ораторські здібності, а ще — притягувати фінансовий успіх.

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, дуже емоційні. Тому смарагд слід носити з обережністю. Водночас смарагд подарує цим людям неабиякий розвиток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

Найбільше смарагд підходить Терезам. Ці люди мають сильну інтуїцію і зазвичай володіють надприродними здібностями. А це означає, що до них може часто притягуватися нечисть, яку смарагд буде успішно відганяти.

Смарагдами досі оздоблюють золоті хрести, тому що цей мінерал має антидемонічну силу. Його носять медіуми, екстрасенси і цілителі. Езотерики радять мати смарагдові прикраси вагітним жінкам, аби камінь захищав від вроків, заздрощів та чорної магії.

Раніше ми писали, який камінь здатний викрити злодіїв та брехунів. Езотерики розповіли, що саме носили у каблучках королі та знать, аби знати, чи є в їхньому оточенні зрадники.

Фото: Pinterest