Лоток для яєць та ноутбук: корисний лайфхак, який поєднує ці два предмети

Гаджети та авто

Юлія Бражнік

Журналістка

Однією з найпоширеніших проблем, які виникають із ноутбуками, є перегрівання або сильне засмічення. Якщо за переносним комп'ютером правильно і регулярно доглядати, а також стежити за тим, щоб він не перегрівався, він проживе довге і плідне життя.

Портал Itechua запропонував один цікавий і простий лайфхак, який допоможе вам працювати з ноутбуком не за столом і при цьому не допускати перегрівання комп'ютера. Вам знадобиться лоток для яєць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіщо ставити на лоток для яєць ноутбук?

Якщо ви активний користувач ноутбука і ваша робота безпосередньо з ним пов'язана, то, напевно, ви можете працювати не тільки за столом, але й сидячи в кріслі або навіть лежачи на ліжку (будь-яке буває). У таких випадках зазвичай ноут ставлять на коліна, подушку або ковдру і це дуже погано впливає на роботу комп'ютера.

Лоток для яєць допоможе уникнути засмічення вентиляційних отворів, перегрівання ноутбука та інших неприємних проблем. Звичайно, існують спеціальні підставки, вони бувають з отворами, бувають з вентиляторами, але це зайві витрати. Ви можете купити клітинку яєць і використовувати лоток собі на користь.

Як використовувати яєчний лоток для ноутбука

Все, що вам потрібно зробити — це поставити ноутбук не на коліна чи подушку, а на яєчний лоток. Численні заглиблення вашої імпровізованої підставки — це гарантія того, що вентиляційні отвори ноута не будуть перекриті. Це означає, що ваш ноутбук не засмітиться, не перегріється і прослужить вам довго.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому не варто викидати старий роутер. Існує щонайменше 10 варіантів, як ви можете його використовувати.