Що робити, якщо впав телефон? Прості правила, про які повинен знати кожен користувач

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Раніше ми розповідали про те, чому ваш телефон може сильно нагріватися. У цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися, що робити у ситуації, якщо смартфон впав, але не розбився.

Падіння мобільного телефону далеко не завжди призводить до видимих пошкоджень. Екран може залишитися цілим, створюючи ілюзію безпеки. Проте багато користувачів у такій ситуації припускаються помилки, продовжуючи використовувати пристрій без вживання необхідних заходів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіть якщо вам здається, що мобільник не постраждав, ушкодження можуть бути прихованими та проявитися пізніше, коли вже пізно реагувати на них. З телефоном, що впав, могло статися багато поломок.

Зовнішня цілісність не завжди гарантує справність пристрою. Усередині могла постраждати материнська плата, камера, роз'єм для зарядки.

Спочатку дефекти можуть залишатися непоміченими. Однак згодом можуть виникнути проблеми: уповільнення роботи, труднощі з фотографуванням та заряджанням. Що робити, щоб цього не траплялося?

Експерти запевняють, що навіть якщо телефон відмінно працює після падіння, його все одно потрібно негайно віднести в сервісний центр. Своєчасна діагностика та ремонт дозволяють запобігти подальшим негативним наслідкам. А ось відстрочка може зробити відновлення телефону складнішим та дорожчим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чи правильно ви тримаєте телефон. Виявляється, цієї помилки припускаються практично всі.