На замітку всім користувачам: три причини, через які не можна брати телефон мокрими руками

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Раніше ми писали, у яких випадках не варто ставити телефон на зарядку , а в цьому матеріалі розповімо про те, коли не варто брати смартфон до рук. Читайте докладніше у нашому матеріалі на HOCHU.ua та беріть на замітку ці поради!

У багатьох власників мобільних пристроїв є небезпечна звичка — використовувати телефон, коли у них мокрі руки. Це, на перший погляд, не така вже й шкідлива дія, насправді може завдати сильних збитків вашому гаджету.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому не можна брати смартфон мокрими руками? Ось кілька причин:

  • Вода на пальцях робить сенсорний екран менш чутливим до дотиків. Тому перед тим, як взяти телефон до рук, варто їх добре витерти рушником.

  • Існує ризик, що мобільний телефон вислизне з мокрих рук, а це може призвести до його падіння і, як наслідок, до пошкодження.

  • Попри наявність захисту від води, волога все одно може потрапити всередину пристрою і спровокувати непоправні пошкодження.

Тому варто акуратно використовувати телефон у ванній кімнаті або на пляжі. Це допоможе зберегти його працездатність і тривалий термін служби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповіли про  найнебезпечніше місце  в будинку для телефону. Ви будете здивовані, але це не ванна кімната. Про те, куди краще не класти гаджет, щоб він довго служив вам, читайте в цьому матеріалі.