Лише одна кнопка допоможе вам миттєво зарядити телефон: що це за секретна функція?

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Часто трапляється так, що людина виявляє низький рівень заряду свого смартфона надто пізно. Особливо часто це трапляється, коли потрібно терміново залишити будинок. Але є один маловідомий спосіб впоратися із цією ситуацією.

Активуючи маловідому функцію, можна значно прискорити процес заряджання батареї. Звичайно, не варто очікувати повної зарядки, але ви зможете набрати щонайменше 10 відсотків. Таким чином, ваш мобільний телефон буде працювати досить довго, щоб ви дісталися місця, де можна буде продовжити його зарядку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, про яку функцію йдеться?

Спочатку потрібно відкрити шторку повідомлень і натиснути на круглу сенсорну кнопку із зображенням літака. Це активує "Режим польоту", який зазвичай використовується на борту повітряних суден. Однак цей режим можна також увімкнути, якщо потрібно швидко зарядити смартфон.

У "Режимі польоту" мобільний пристрій тимчасово відключає мобільну мережу та Wi-Fi, а також зупиняє багато інших процесів, які можуть сповільнити заряджання батареї. Це дозволяє заряджати батарею дуже швидко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповіли про найнебезпечніше місце в будинку для телефону. Ви будете здивовані, але це не ванна кімната. Про те, куди краще не класти гаджет, щоб він довго служив вам, читайте в цьому матеріалі.