Милі фото дітей з тваринами: це змусить вас посміхнутися

Позитив

Юлія Бражнік

Журналістка

У США сьогодні, 26 квітня, відзначається Національний день дітей та домашніх тварин. Цим днем організатори свята хотіли наголосити на особливому зв'язку між дітьми та тваринами. Особливо це стосується дітей, які з дитинства мають вірного чотирилапого друга. Хоча в деяких дітей у друзях можуть бути і гуси, і курки, і папуги, і навіть риби.

Сьогодні ми вирішили вас порадувати та підняти настрій милими фотографіями дружби між дітьми та тваринами. Можливо, ви згадаєте і свого волохатого друга дитинства. Як його звали? Які звички в нього були? Що він любив?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смішні та душевні фотографії дітей та тварин

Психологи, екологи та багато інших фахівців часто кажуть, що у дітей у дитинстві мають бути домашні тварини. Це вчить їх бути відповідальними, дбайливими, уважними до тварин та навколишнього середовища в цілому, тварини вчать поважати кордони, особистий простір. Крім того, мати домашніх тварин корисно для психоемоційного стану дитини. Звичайно ж, з різних причин багато хто не може заводити кішок або собак, але можна подумати над якими-небудь іншими тваринами. А якщо є можливість взяти котика чи собачку, то нехай це буде тварина з притулку — після широкомасштабного вторгнення росії в Україну в притулках збільшилася кількість домашніх тварин, що залишилися на вулиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вам також буде цікаво подивитися добірку наймиліших фото котиків. Багато зворушливих фотографій тварин не буває.