Незвичайні місця, де птахи звили гніздо (ФОТО)

Позитив

Юлія Бражнік

Журналістка

Гнізда для кладки яєць та вирощування пташенят можуть відрізнятися за формою, типом, розміром. Деякі види птахів роблять гніздо просто в землі або піску, інші птахи будують складні гнізда з безлічі різних гілок, а хтось може створити гніздо зі швабри на балконі.

Сьогодні ділимося кумедною добіркою фотографій, коли птахи вибрали для гнізда не зовсім звичні місця, наприклад мотоциклетний шолом і навіть взуття. У птахів немає межі творчості та винахідливості й гніздо вони можуть звити де завгодно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смішні фотографії птахів, які звили гнізда у несподіваних місцях

Головним принципом, яким керуються птахи під час створення гнізда, є безпека та вільний доступ до їжі. Птахи будують гнізда там, де хижак не зможе їх дістати, тобто гніздо має бути досить високим і замаскованим. Деякі птахи, наприклад, ластівки, будують гніздо зі шматочків глини, тоненьких гілочок і пір'я і вони прикріплюють свої гнізда до будинків та балконів. Гніздо ластівки можна побачити на карнизі, кондиціонері, усередині ринви і навіть на камері спостереження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вам також сподобається добірка фото із найбільш здивованими тваринами. Тварини вміють висловлювати свої емоції не гірше, ніж людина.