Григорій Решетник

Досьє

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Григорій Решетник — телеведучий, диктор та шоумен, якого багато українців знають завдяки популярному шоу "Холостяк". Біографія, особисте життя та цікаві факти про Григорія Решетника — у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Професія:  телеведучий, диктор, шоумен
Дата народження:  18 жовтня 1983 року
Зріст і вага:  183 см, а вага невідома
Місце народження: Миколаїв, Україна

Найкращі роботи :  "Холостяк", "Неймовірна правда про зірок", "Україна має талант", "Dizel Night"
Соцмережі:   InstagramFacebook

Біографія Григорія Решетника

Григорій народився у звичайній родині: мати — товарознавець, а батько був телефонним майстром. У дитинстві хлопчик мріяв стати водієм вантажівки, а також активно займався творчістю — танцював у народному колективі "Трицвіт" і грав у театральному гуртку.

Ще школярем Решетник захотів зв'язати своє життя зі світом телебачення, проте вступив на економіста в Миколаївську філію Києво-Могилянської академії. Через рік Григорій усвідомив, що зробив помилку, і подався підкорювати столицю.

У 2007 році Григорій отримує диплом за спеціальністю "Диктор та ведучий телепрограм" у КНУКіМ. Ще під час навчання він почав працювати на "Першому каналі", де озвучував різні шоу та навіть знімався у фільмах.

Пізніше голос Решетника чути на таких каналах, як "Інтер", "1+1" та "Новий канал". Однак справжня слава приходить до Григорія після участі у ролі ведучого в шоу "Холостяк". Глядачі закохуються в прекрасний голос чоловіка, його харизму та добру вдачу.

У 2010 році Решетник став ведучим шоу "Неймовірна правда про зірок", а у 2021 — гумористичного шоу Dizel Night та проєкту "Україна має талант".

Однак цим кар'єра Решетника не обмежується. Артист веде свій блог в Instagram, а також проводить різні заходи як ведучий, за що отримує приємні гонорари.

Особисте життя Григорія Решетника

Зі своєю коханою дружиною Христиною Григорій познайомився у 2008 році, а через рік, у 2010-му, пара вже одружилася. Зараз подружжя виховує трьох синів: Івана, Діму та Сашка.

Цікаві факти про Григорія Решетника

  • З 2-місячного віку Григорій хворів на стрептодермію та нейродерміт, через що його тіло та обличчя було вкрите плямами та висипаннями, але у 14-річному віці хвороба пішла.

  • До слова, через хворобу Григорій до 30 років не плавав.

  • Григорій Решетник — Терези за знаком Зодіаку.

  • Ведучий зізнавався, що сплачував штрафи через порушення контракту з телеканалами. Наприклад, на початку кар'єри в документах було прописано, що Григорій не може гладшати більше ніж на півтора кілограма.

  • Григорій, за його словами, мав зіркову хворобу.

  • В інтерв'ю "Слава+" Решетник зізнався, що танцював стриптиз для своєї дружини та грав зі своєю коханою у рольові ігри.

  • Решетник ревнивий. Однак він каже, що у нього контрольовані ревнощі: він не висловлює це дружині та не свариться на цьому ґрунті.