Так звучить нова українська музична генерація. STASYA розбурхала новим треком та яскравим кліпом (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця STASYA, яка не може терпіти шароварщину, потішила фоловерів новим якісним синглом. Цей трек надихне кожного на позитивні емоції, адже в ньому є свій унікальний настрій, що допомагає рухатися вперед ні на що не зважаючи.

"A YA" — нова композиція нашумілої авторки, в якій STASYA наголосила на важливості жити в конкретну хвилину. Виконавиця зауважує на тому, що не варто залишатися в полоні минулого. Про це HOCHU.ua повідомили у пресслужбі артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Текст пісні має максимально спонукальний настрій. Небайдужий слухач неодмінно надихнеться атмосферою композиції. Цей трек змушує рухатися вперед, незважаючи на різні перешкоди.

STASYA переконує, що важкі моменти пройдуть і ми зможемо насолоджуватися успіхами, до яких дійшли завдяки нашій наполегливій праці. Кліп співачка опублікувала у себе на ютуб-каналі.

Відпускайте прожите, живіть сьогодні та будуйте майбутнє. Всі негаразди минуть, всі труднощі пройдуть і рано чи пізно ви дійдете до вершини, з посмішкою пригадуватимите, яким тернистим був цей шлях і як ви його здолали,

- коментує свій новий трек виконавиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Макс Барських анонсував вихід україномовного альбому. Артист здивував новою версією композиції "Тумани".