Diana Gloster презентувала дебютний альбом "До мурашок": як пройшов перший концерт співачки?

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Топовий інфлюенсер і співачка Diana Gloster презентувала дебютний альбом "До мурашок" у столичному клубі Atlas. Як усе пройшло - дізнайтеся далі!

Альбом натхненний особистими історіями співачки, що є автобіографічними і несуть у собі неймовірну силу та досвід, пережитий молодою артисткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Diana Gloster поділилася:

Ну ось ми і тут. У моменті, про який маленька дівчинка з сіро-блакитними очима мріяла, стоячи перед дзеркалом у маминих підборах із гребінцем у руці замість мікрофона. Тепер ви можете слухати альбом цієї дівчинки, перший, такий важливий, дебютний альбом. Я буду у ваших вухах, у вашій голові, у вашому серці. І нехай кожен із вас знайде свою пісню. Улюблену і до мурашок...

Захід відвідали зіркові гості: Міша Романова, подружжя Ольга Горбачова та Юрій Нікітін, Анна Трінчер, Христина Остапчук, Lida Lee, Laud, Анастасія Кожевнікова, Таня Пренткович, Таня Парфільєва, Богдан Юсипчук, Алла Клименко та інші.

Це найщасливіший вечір у моєму житті. Я в захваті, наче побувала в стратосфері. Для мене приємна несподіванка, що прийшло настільки багато класних людей. Презентація пройшла, як мить, але я хочу, щоб це ніколи не закінчувалося. Я хочу це робити вічно,

— поділилась Diana Gloster.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Альбом "До мурашок" - це треки, які так гармонійно і точно описують все те, що доводить людей "до мурашок". В обіймах коханих, коли танцюєш до упаду, коли кохана людина тримає в руках твою #талію, коли вже не боляче, коли хочеться захлинутися людиною цілком і повністю, коли ви розкажете своїм дітям, як важливо берегти мир на планеті й усередині себе, у сім'ї та у своєму житті - це все важливо і так зворушливо "до мурашок".

Неможливо відобразити вміст

EP-альбом "До мурашок" доступний уже на всіх  цифрових майданчиках!

Фото: Роман Горбун