Вікторія Апанасенко викликала фурор у півфіналі "Міс Всесвіт-2022": символічний костюм, який шили при свічках і під звуки сирен

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

11 січня в Новому Орлеані (США) відбувся півфінал міжнародного конкурсу "Міс Всесвіт-2022". Україну представила 28-річна модель із Чернігова Вікторія Апанасенко . Фінал конкурсу відбудеться 14 січня. Детальніше в матеріалі - HOCHU.ua!

На шоу національних костюмів Вікторія постала в символічному вбранні під назвою "Воїн світла", яке для неї створила відома українська дизайнерка Леся Патока. Представниця України Вікторія Апанасенко вразила ефектним виходом.

Костюм "Воїн Світла" символізує боротьбу нашого народу з темрявою. Подібно до архангела Михаїла, який мечем захищає Україну, він захищає нас. У руках у Вікторії зброя, тіло вкрите обладунками, і водночас вона несе світло крізь темряву, що прийшла на наші мирні землі разом з агресором. Монолітний комбінезон символізує броню і облягає Вікторію, як друга шкіра. Біла сукня складається зі стилізації вишиванки з пишними рукавами та спідниці завдовжки понад 10 метрів тканини. Головний убір прикрашений колосками,

йдеться на офіційній сторінці "Міс Україна Всесвіт".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Над вбранням команда дизайнера працювала впродовж чотирьох місяців у важких умовах: під звуки сирен і при свічках, через відсутність електроенергії. Кожній деталі приділяли максимум уваги.

Крила обпалені в битві та зламані. Вони заточені в синьо-золоту обладунок у кольорах, що символізують наш прапор, захищені й розкриті для вирішального бою та прикрашені різноманітними дзеркальними українськими орнаментами. В образі використано 5 основних матеріалів та елементів, які разом створюють мікс фешну та української етніки, сучасних трендів та історичної пам'яті.
Монолітний комбінезон, що символізує броню і як друга шкіра огортає Вікторію,

— написала дизайнерка на сторінці у  Facebook .

Що відомо про Вікторію Апанасенко

Вікторія закінчила факультет психології КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальністю "Соціальна робота". Дівчина обрала цю професію, бо завжди бажала сприяти розв'язанню соціальних проблем, що існують у нашому суспільстві, та мати можливість допомагати вразливим верствам населення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Вікторія Апанасенко показала костюм, у якому з'явиться на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт-2022".