Міс Україна Всесвіт Вікторія Апанасенко показала свою найкращу вишиванку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу

Українська модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2022", переможниця конкурсу національних костюмів на "Міс Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко показала у сторіз Instagram свою найкращу вишиванку.

Сьогодні, 18 травня, у Всесвітній день вишиванки українці показують своє святкове вбрання у вишитих сорочках та сукнях. Традиційна деталь національного українського костюма поєднує всіх українців, які зараз перебувають не лише в Україні, а й в інших країнах світу. Знаменитості не стали винятком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вікторія сьогодні показала розкішну вишиту жовту сукню з великими блакитними квітами. Дівчина доповнила образ невеликою жовтою сумкою та блакитними атласними туфлями з гострим носом.

Вікторія Апанасенко у вишитій сукні фото
Міс Україна Всесвіт в національному вбранні фото

До цього модель виклала в сторіз образ із розкішною чорною сукнею з пишними рукавами та золотою вишивкою. Цей лук вона доповнила золотими туфлями та мініатюрним золотим клатчем.

Чорна вишита сукня з золотим малюнков Вікторії Апанасенко

Звичайно ж, це не єдине вбрання в українському стилі у гардеробі Вікторії Апанасенко. Наприклад, минулого року у своєму Instagram дівчина показала сукню довжини міді бірюзового кольору з великими ніжно-персиковими вишитими квітами та пишними рукавами. Це була сукня від української дизайнерки Юлії Магдич. Над створенням вишивки майстри працювали 46 годин.

Вікторія Апанасенко у вишитій сукні українського дизайнера

Також Вікторія має дуже красиву червону сукню з білою вишивкою від бренду Foberini. Її вона брала із собою у Новий Орлеан на конкурс "Міс Всесвіт", щоб брати участь у різноманітних заходах.

Вікторія Апанасенко Міс Україна Всесвіт фото

Нагадаємо, Вікторія Апанасенко представляла Україну на "Міс Всесвіт 2022" у Новому Орлеані. Звідти вона привезла перемогу у конкурсі національних костюмів та стала володаркою спеціальної нагороди "Дух карнавалу". Свою кар'єру дівчина розпочала у 2014 році, тоді вона брала участь у конкурсі "Міс Чернігів" і перемогла в ньому. Сьогодні Вікторія продовжує свою модельну кар'єру. А нещодавно стало відомо, що Апанасенко вийшла заміж через місяць після того, як прийняла пропозицію. Молодята узаконили свої стосунки у дзеркальну дату — 23.03.2023.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про те, які вишиті сорочки має Володимир Зеленський. Найбільша увага українців була прикута до вишиванки з танками та БТРами.