Ксюша Манекен показала приголомшливий результат свого схуднення: фото до і після

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальна українська блогерка та ексескортниця Ксюша Манекен здивувала підписників результатами свого схуднення. 30-річна дівчина показала, який зараз вигляд має її фігура, і поділилася архівними кадрами свого тіла із зайвими кіло.

На своїй сторінці в Instagram Ксюша розповіла, що зараз абсолютно задоволена своєю фігурою, на відміну від того, що було рік тому. Раніше блогерка страждала на розлад харчової поведінки, проте не уточнювала, які саме проблеми в неї були. Схоже, за останній рік Манекен серйозно змінила свій раціон і активно почала працювати над тілом у спортивному залі.

Чи задоволена я своєю фігурою? Так! Особливо, коли згадую, який вигляд мала рік тому...

— розповіла Ксюша Манекен.

Через гормональний збій Ксюша набрала кілька кілограмів. Крім того, її тіло звикло до дефіциту калорій, через що згодом вона швидко почала набирати зайву вагу. Тривалий час Манекен не вдавалося схуднути, проте завдяки правильному харчуванню та спорту тіло дівчини нарешті повернулося до чудової форми.

Це був довгий і складний шлях, який не закінчений досі. Але це шлях про те, що терпіння і праця все перетруть. Потрібен лише час,

— поділилася Манекен.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль приголомшила глядачів шпагатом під час виступу на сцені.