"Наша робота почалася з поцілунку": актриса Юлія Шугар розповіла про стосунки з Даніелем Салемом

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зараз Даніель Салем — відважний захисник України, який часто розповідає фоловерам про найважчі моменти на передовій. А до початку повномасштабного російського вторгнення чоловік вів ресторанний бізнес, працював на телебаченні, а також встиг спробувати себе в ролі актора. Так, до повномасштабної війни Даніель знявся в серіалі "Молода", де "закрутив" бурхливий роман із колегою, Юлією Шугар .

Навесні 2022 року Новий канал мав показати легкий ситком про другу юність і кохання, якому всі віки покірні. Однак почалося повномасштабне вторгнення росії, прем'єра була перенесена. Частина акторів евакуювалася, хтось став волонтером, а Дмитро Архипов і Даніель Салем пішли захищати Україну. Днями Юлія Шугар згадала, як грала кохану Даніеля і розповіла про спільні зйомки з нинішнім воїном.

Наша робота розпочалася з поцілунку. Тому ми пережили стрес. У перший же знімальний день Даніель спізнився. Я бачила, що він дуже нервується. Хотілося якось загасити ту нервозність. Тож я схопила його за руку і сказала: "Нам зараз треба цілуватися. То я тебе трошки потримаю". Треба було зробити все, щоб глядач повірив у наші почуття. Тож ми налаштовувались і мали прискорено зближуватись, адже до серіалу ніколи не були знайомі. На правах реклами: він шикарно цілується. Коли хтось зустрінеться з Даніелем на знімальному майданчику, не зволікайте. Якщо ж серйозно, то він дуже хороша людина,

— згадала акторка.

У "Молодій" Даніель грає гарячого грузинського письменника, який крутить роман із працівницею видавництва Настею. Акторка Юлія Шугар зізнається, що боялася працювати з Даніелем.

Тому що в нього телевізійний образ самовпевненого мачо. Але в житті він дуже душевний,

— зізнається вона.

Для довідки:

"Молода" — комедійний серіал, який на замовлення Нового каналу знімав Art Forms Production. У центрі сюжету — історія про жінку, яка хоче розпочати все з чистого аркуша, але їй заважає вік. Життя 40-річної Ольги було безхмарним, поки заради молодої коханки її не покинув чоловік. Все б нічого, але всі сімейні заощадження колишній спустив на азартні ігри, залишивши жінку по вуха в боргах. Життєві обставини змушують Ольгу повернутися на роботу, яку та давно покинула заради сім’ї. Вона намагається перезапустити свою кар’єру у видавничій справі. На кількох співбесідах їй відмовляють через вік. Усе міняє випадкова зустріч із 26-річним хлопцем Дімою, який приймає Ольгу за однолітку. Тоді героїня вирішує переписати біографію, змінивши вік. Головні ролі грають Ольга Жуковцова та Дмитро Архіпов. Також у серіалі знімаються: Юлія Шугар, Аліна Кошарна, Ірма Вітовська, В’ячеслав Довженко, Володимир Ліліцький, Валентин Томусяк, Даніель Салем.