Жерар Піке вперше прокоментував гучну пісню Шакіри про їхнє розставання

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

За скандальним розлученням колумбійської співачки Шакіри та іспанським футболістом Жераром Піке стежать з літа 2022 року. Багато хто був упевнений, що парі вдасться вирішити всі питання дипломатичним шляхом, проте їхнє розставання може стати найбільш обговорюваним у світі. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Якщо Шакіра активно коментує своє розлучення у вигляді пісні-помсти, в якій вилив весь свій жіночий біль, то Піке намагається оминати тему особистого життя. Проте фотографію зі своєю новою коханою Кларою Чіа, з якою і зраджував співачці, опублікував.

Так, нова композиція артистки, яка швидко завірусилася в Мережі, викликала захоплення публіки. Шакіра заспівала, що екс-коханий "обміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex — на Casio", фактично назвавши його дурнем, а Чіа — дешевкою. Але Піке, схоже, не оцінив її творіння. В ефірі іспанської радіостанції він відмовився коментувати цю пісню, але зазначив, що його турбує, як ця ситуація вплине на його дітей.

Ми маємо захищати наших дітей. Кожен вирішує сам за себе. Я більше не хочу казати. Я просто хочу, щоби з моїми дітьми все було добре. У мене завжди були близькі стосунки із синами. Ніщо не робить мене щасливішим за їх щастя,

— дипломатично сказав спортсмен.

Нагадаємо, що Шакіра та Жерар Піке жили у цивільному шлюбі близько 10 років. У їхньому союзі з'явилося двоє синів Мілан та Сашко.

Раніше ми писали, що Шакіра побила 14 світових рекордів Гіннеса.