Маша Єфросиніна відреагувала на чутки, що її мама їздила до рф на день народження онуки

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська телеведуча Маша Єфросиніна часто отримує запитання не тільки про стосунки з чоловіком Тимуром, а й про свою молодшу сестру Лізу. Ексневістка Віктора Ющенка відрізняється від сестри проросійською позицією і давно проживає у рф зі своїм другим чоловіком та дітьми. Нещодавно Ліза Ющенко відсвяткувала день народження своєї доньки й поділилася знімками з вечірки, на яких користувачі Мережі помітили їхню з Машею Єфросиніною маму Людмилу.

Однак сама Маша Єфросиніна заперечує той факт, що її мама їздила в країну-агресорку. Попри знімки в соцмережах, де донька Лізи Ющенко Варвара танцює зі своєю бабусею, телеведуча запевняє, що Людмила перебуває в Польщі.

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна різко відповіла на хейт і наголосила, що її мама вже тривалий час перебуває в Польщі разом із сином телеведучої.

Звідки ви берете всю цю х*рню? 10 березня, коли у Варвари, моєї хрещениці та доньки моєї сестри, був день народження, моя мама була у Варшаві з моїм сином, тому що я перебувала в Ізраїлі зі своєю місією фонду. А мама моя вже більше восьми місяців перебуває з моїм сином,

— відповіла Маша на запитання підписників.

Нагадаємо, нещодавно  Наталія Могилевська відреагувала на звинувачення, що вона піариться на темі війни .