"Часто дівчата відповідають, що колишній — свиня. Це перевірено особисто": Володимир Остапчук розповів, чому два свої шлюби вважає "помилкою"

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

За плечима популярного шоумена та телеведучого Володимира Остапчука два розлучення. Зараз він щасливий у нових стосунках із журналісткою та блогером Катериною Полтавською, проте не втрачає нагоди згадати про своїх ексдружин. Нещодавно шоумен назвав два шлюби помилкою. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Незважаючи на те, що Володимир Остапчук не коментує своє особисте життя, в Мережі давно ходять чутки про його новий роман із 22-річною обраницею. Так, на зйомках нового шоу "є Питання" ведуча Леся Нікітюк вирішила трохи підколоти колегу та запитала: "Як там ваші весілля, корпоративи, програми? Перше, друге, Вов?".

Він, у свою чергу, відповів досить зухвало:

Нічого все нормально. Я так розумію, що "єПитання" — це шоу якраз для мене та про мене, бо тут є правило двох помилок, як у моєму особистому житті, тому все нормально, все працює,

— заявив Остапчук.

Більше того, він зізнався, як одна з дружин назвала його в особистому листуванні: "Дуже часто українські дівчата відповідають, що колишній свиня. Це перевірено на особистому листуванні", — відповів з посмішкою ведучий.

Зазначимо, що Володимир Остапчук вперше одружився 2007 року, його супутницею стала Олена Войченко. У цьому союзі народилося двоє дітей — 9-річна дочка Емілія та 5-річний син Еван-Олександр. У 2019 році шоумен повідомив про розлучення та закрутив новий роман із нотаріусом Христиною Горняк. Однак і з другою дружиною йому не вдалося збудувати міцну родину.

Дивіться шоу "єПитання"

Раніше ми писали, що Володимир Остапчук прокоментував розлучення із Христиною Горняк .