Батько Жерара Піке вигнав Шакіру із сімейного будинку: де зараз живе співачка разом із двома дітьми

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після скандального розлучення Шакіри та Жерара Піке вся увага таблоїдів прикута до життя екскоханих. Так, у ЗМІ просочилася інформація, ніби батько іспанського футболіста посприяв тому, щоб співачка забрала дітей і втекла якомога далі від колишнього обранця. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Шакіра повідомила, що переїхала разом із синами з Барселони, де довгі роки жила разом із Жераром Піке. Своє рішення артистка аргументувала бажанням "почати нове життя". За інформацією ЗМІ Шакіра повернулася в Маямі, де проживають її батьки.

А ось британське видання Daily Mail повідомляє, що батько Жерара Піке зіграв у переїзді артистки важливу роль. За словами інсайдерів, колишній свекор поставив Шакіру перед вибором — або вона виселяється з сімейного будинку, або повинна заплатити родині Піке компенсацію. Припускають, що це сталося після того, як Шакіра познущалася з екссвекрукрухи, виставивши на балкон опудало відьми, а також висміяла коханку Жерара.

За інформацією ЗМІ, будинок, про який ішлося, належав Жерару Піке і Шакірі, проте у вересні 2022 року — через чотири місяці після розриву пари — став власністю компанії під назвою BCN Two & Two. Сам батько Піке фігурує в Іспанській реєстраційній палаті як директор.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що після болісного розлучення з футболістом Шакіра закрутила новий роман .