Євген Клопотенко розвеселив Мережу архівним фото: як виглядав відомий ресторатор 12 років тому

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Один із найвідоміших українських кулінарів Євген Клопотенко показав, як він виглядав до того, як стати популярним. У своїх соцмережах ресторатор поділився архівним кадром, на якому не відразу можна впізнати шеф-кухаря, що відомий не тільки своїми незвичайними рецептами, а й співпрацею з першою леді України. Подробиці дізнайтесь на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Євген Клопотенко пригадав, як починав свій кар'єрний шлях ресторатора у 15 років. Зокрема кулінар опублікував архівний знімок 12-річної давнини, на якому він позує без своїх фірмових вусів та кучерявої зачіски. За цей час він пройшов немалий шлях — від офіціанта та бармена до закупника та менеджера. Саме тоді він познайомився з Дмитром Борисовим у закладі GastroRock, якому він завдячує у накопиченні величезного досвіду задля створення особистих проєктів у майбутньому.

Там я і познайомився з Дмитром, там набрався найкращого досвіду і, до речі, там почалася моя любов до кроксів. Бо Діма оплатив 50% їх вартості. Всі ці детальки, потрохи, сформували моє уявлення про цю людину — як про майстра своєї справи,

— розповів Клопотенко.

На опублікованому фото, що датується 2011 роком, Євгену Клопотенко всього 25 років. Підписники шеф-кухаря відзначили, що його важко впізнати на архівному кадрі, адже за такий тривалий час змінилися не тільки масштаби професійного досвіду Клопотенка, а і його зовнішній вигляд.

  • Ех, кучері тебе зробили.

  • Шлях від червоного вина до червоного борщу довжиною у роки.

  • Худенький... Як добре, що є люди, яким роки лише на користь і красу.

  • Ой, зелене жито, зелене) Молодюсінечкий Евген.

  • Без негативу, але так виглядає сленговий "гусь",

— жартують підписники у коментарях.

Нагадаємо, нещодавно  Злата Огнєвіч розповіла про стосунки з Євгеном Клопотенком .