Модні колаборації, успішні кінопроєкти і не тільки: чим живуть доньки Голлівудських знаменитостей

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

25 квітня у всьому світі відзначається  Міжнародний день доньки . Це ідеальна нагода, аби приділити більше уваги найріднішим людям, поринути у спогади та, наприклад, потішити своїх дочок щемливими привітаннями . А наша редакція на додачу вирішила згадати відомих матусь і їх не менш відомих дочок. Чим займаються та як живуть діти зірок Голлівуду — подробиці на HOCHU.ua!

Кайя Гербер та Сінді Кроуфорд

Американська модель Сінді Кроуфорд у свій час справила фурор не тільки співпрацею з модними брендами, а й роботою на телебаченні та, звісно роллю сексуальної адвокатеси у фільмі "Чесна гра". Однак її донька Кайя Гербер, якій зараз лише 21 рік, змогла стати не менш впливовою моделлю, ніж її зіркова матуся. В 10 років дівчина дебютувала на показі дитячої колекції Versace, а в 15 — у фільмі "Міста-побратими". У 2018 році Гербер була ушанована нагородою "Модель року" на церемонії Fashion Awards, а до нинішнього моменту на її рахунку співпраці з найвпливовішими Будинками моди, серед яких Versace, Calvin Klein, Marc Jacobs, Omega, Louis Vuitton та інші.

Джіджі Хадід, Белла Хадід та Йоланда Фостер

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Без перебільшень можемо заявити, що знамениті сестри Хадід змогли побудувати запаморочливу кар'єру в модельному бізнесі. Такими доньками може пишатися Йоланда Фостер, яка у свій час також була знаменитою фотомоделлю. Джіджі та Белла співпрацювали вже буквально з кожними відомими дизайнерами повсякденності, яких тільки можна пригадати.

Зої Кравіц і Ліза Боне

Ліза Боне — американська акторка, яку багато хто пам'ятає по ролі в ситкомі "Шоу Косбі" і його спін-оффі "Інший світ". Не дивно, що її донька Зої пішла по стопах зіркової мами. У 2007 році Кравіц дебютувала у романтичній комедії "Смак життя", а її справжнім зірковим проривом стала роль Енджел Сальвадор у супергеройському фільмі "Люди Ікс: Перший клас". Окрім того, Зої є солісткою гурту Lolawolf, а у 2022 році журнал Time назвав Кравіц однією зі 100 найвпливовіших людей.

Дакота Джонсон і Мелані Гріффіт

Мелані Гріффіт стала ідеальним прикладом для доньки в акторській кар'єрі. Зірка фільму "Дика штучка" є володаркою премії "Золотий глобус", а також номінантка на "Оскар" і "Еммі". Її донька Дакота Джонсон пішла по стопах зіркової мами та дебютувала в кіно у віці 10 років. Її найбільшим успіхом стала роль Анастейши Стіл у фільмі "50 відтінків сірого" за мотивами еротичного роману Э. Л. Джеймс. Завдяки такому прориву Дакота отримала премію "People's Choice Awards", номінацію на премію BAFTA, а також інші номінації на різні кінонагороди.

Лілі-Роуз Депп і Ванесса Параді

Французька кіноактриса Ванесса Параді з самого дитинства почала будувати кар'єру, завдяки якій вона безперечно стало однією з найуспішніших зірок Голлівуду. Ванесса показала доньці вдалий приклад того, як навіть у малому віці можна стати впливовою у своїй сфері діяльності, тому не дивно, що вже у 15 років Лілі-Роуз дебютувала як акторка, а у 16 — стала музою Карла Лагерфельда, а також офіційним послом модного будинку Chanel. Зараз на рахунку дівчини безліч рекламних кампаній та співпраці з найвпливовішими модними компаніями сучасності.

Зої Дойч та Ліа Томпсон

Американська акторка Зої Дойч зростала у творчій середі. Її мама — Ліа Томпсон — тривалий час професійно займалася балетом, а у віці 20 років вирішила зв'язати своє життя з акторською кар'єрою, а бабуся Зої — Барбара Томпсон — британська саксофоністка та композитор. Тому не дивно, що і сама Дойч вирішила пов'язати своє життя з публічною діяльністю та кіноіндустрією. Найбільшу популярність їй принесла роль Рози Гезевей у фільмі "Академія вампірів", окрім того, багато хто асоціює Зої з такими проєктами, як "Двійник" і "Все тіп-топ, або Життя на палубі".

Ліла Грейс Мосс і Кейт Мосс

Дочка супермоделі Кейт Мосс Ліла теж пішла стопами впливової мами та знайшла себе у моделінгу. Дівчина вже прикрасила обкладинку британського Vogue, дебютувала на паризькому тижні моди, відкриваючи показ Miu Miu SS21, а згодом — почала представляти колекції Fendi, Versace, Blumarine, Richard Quinn та інших брендів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно австралійська акторка Ребел Вілсон вперше засвітила обличчя своєї доньки . Під час відпочинку на тропічному пляжі зірка зняла ролик із донечкою, яку для неї народила сурогатна мама.

Фото: GettyImages