Блогерка Саша Бо змінила "старе" елітне авто на новий Porsche Cayenne (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярна українська інфлюєнсерка та бізнесвумен Саша Бо (Олександра Тарнавська) поділилася з підписниками радісною новиною. Знаменитість нещодавно стала володаркою розкішного автомобіля Porsche Cayenne. Про довгоочікувану покупку повідомила на своїй сторінці в Instagram. Детальніше — у матеріалі HOCHU.ua!

27-річна Олександра поспішила похизуватися новим "красенем" та зазначила, що довго йшла до цієї події. За її словами, декілька годин тому вдалось продати попередній автомобіль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обіцяю любити, берегти і мити кожен тиждень. Поєднання двох відтінків коричневого просто з розуму зводить, а ззовні перламутровий кашеміровий бежевий. Мрія, до якої я дуже довго йшла. Так склалася доля, що дві години тому я продала попередній автомобіль,

— написала вона. {media_gallery_1}

Прихильники приєдналися до привітань: "Вітаю з обновкою, нехай радує; Саша, я тебе вітаю. Нехай служить"; "Вітаю. Ти заслуговуєш на цю машину!"; "Я тебе вітаю. Гарна машинка. Уявити складно, наскільки ти зараз сповнена емоцій, нова крута машина за власні кошти, тобою багато людей пишається"; "Це круто, тому що сама і тому що зароблене! Такі люди надихають".

Саша Бо — одна з найвідоміших блогерок українського Instagram, на неї підписано майже 1,8 млн користувачів. Засновниця клініки у Івано-Франківську, серед рекомендованих послуг - естетична та ін'єкційна косметологія, гінекологія, стоматологія, імплантація, безболісна лазерна епіляція.

У 2021 році розлучилася з блогером Ігорем Пустовітом, від якого народила двох синів. Минулого року одружилася вдруге.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Народний артист України Віктор Павлік придбав із салону автомобіль Land Rover білого кольору. Вартість такого автомобіля коливається від 1 800 000 до понад 2 000 000 млн грн.