Кара Делевінь вразила перевтіленням у Карла Лагерфельда на Met Gala 2023 (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська модель Кара Делевінь здивувала неймовірним перевтіленням у легендарного кутюр'є. На килимову доріжку Met Gala 2023 зірка вийшла у фірмовому образі Карла Лагерфельда, музою якого була тривалий час. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

Минулої ночі у Нью-Йорку світові зібралися на щорічному заході Met Gala заради збору коштів на користь Інституту костюма Метрополітен-музею. Гості світського заходу традиційно обирали найнезвичайніші образи, якими вразили глядачів, а сам бал був присвячений пам'яті модельєра Карла Лагерфельда, який пішов з життя у 2019 році від ускладнень раку підшлункової залози.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Кара Делевінь мала тісний зв'язок із легендарним кутюр'є та тривалий час була його музою, тому на Met Gala 2023 вона повністю відтворила його образ. Так, модель одягла білу мінісукню-сорочку із довгим пишним шлейфом від Karl Lagerfeld, яку поєднала із чорними панчохами та шкіряними рукавичками — такими, які у свій час носив сам дизайнер.

Доповненням її вбрання стали прикраси Chrome Hearts, обрані дуетом стилістів Робом Зангарді та Маріель Хенн, та сонцезахисні окуляри. А ізюминка образу — срібляста коротка перука від Ноа Скотта, яку перукар Даніель Пріано вклав у текстуровані хвилі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Ніколь Кідман на Met Gala-2023 повторила образ 19-річної давнини . На благодійному балі акторка з'явилася в культовій сукні, в якій у 2004 році знялася в рекламі режисера База Лурмана.

Фото: GettyImages