Без першої леді, але теж з українкою: як пройшов Time 100 Gala із найвпливовішими людьми планети (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Минулої середи відбувся гала-концерт Time 100 Gala-2023, присвячений рейтингу найавторитетніших людей у різних галузях. На захід, який відбувся в Джаз у Лінкольн-центрі в Нью-Йорку, було запрошено двох українок, які увійшли до сотні найвпливовіших людей планети — першу леді України Олену Зеленську та лауреатку Нобелівської премії миру Олександру Матвійчук. І тоді як дружина президента не змогла відвідати захід, правозахисниця з'явилася на килимовій доріжці разом зі світовими знаменитостями. Деталі дізнайтеся на HOCHU.ua!

Ведучою заходу світового масштабу стала американська комедійна актриса Дженніфер Кулідж. А вечірку гала-концерту відвідали такі знаменитості, як Дрю Беррімор, Зендая, Майкл Б. Джордан, Натан Філдер, Doja Cat, Хакім Джеффріс, Кім Кардаш'ян, Сальма Гаєк, найсексуальніша жінка світу Ешлі Грем та багато інших.

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян з'явилася на заході в приголомшливій білій сукні-комбінації від Джона Гальяно. Як аксесуари вона використовувала багатошарові намиста і стильну міні-сумочку, а її каштанові локони легко звисали з плечей, створюючи ефект легкого укладання.

Related video
Ким Кардашьян

Американська актриса, номінантка на премію "Золотий глобус" Обрі Плаза відвідала захід у червоній сукні від Carolina Herrera. Свій елегантний образ зірка доповнила лише чорними човниками та мінімалістичними прикрасами.

Обрі Плаза

Комедіантка Алі Вонг з'явилася на гала-концерті Time 100 у струмливій білій сукні Thai Nguyen Atelier. Без перебільшення можна сказати, що її образ вийшов одним з найбільш незвичайних. Зокрема завдяки акцентним рукавам і дивовижному головному убору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Алі Вонг

А от українська правозахисниця Олександра Матвійчук, як виявилося, напередодні заходу відчула себе справжньою Попелюшкою, адже зовсім залишилася без речей. За її розповіддю, в аеропорту загубилася її валіза, і в останній момент над її образом працювала американська модельєрка Джулія Хаарт.

Олександра Матвійчук

Зірка телесеріалу "Хор" Ліа Мішель з'явилася на червоній доріжці у вінтажній сукні від Thierry Mugler. Структурну сріблясто-металеву сукню зшили 1998 року для весняної колекції прет-а-порте Тьєррі Мюглера. Ансамбль містить глибокий і скульптурний ліф, який переходив в об'ємну каскадну спідницю.

Ліа Мішель

Реперка Doja Cat одягла на захід напівпрозору сукню Valentino Haute Couture. Незвичайний образ співачка доповнила бордовими шкіряними рукавичками, туфлями на високих підборах і акцентними прикрасами з дорогоцінним камінням.

Doja Cat

Дженніфер Кулідж відвідала гала-концерт Time 100 в оксамитовій сукні Balmain з v-подібним вирізом. Вбрання було прикрашене камінням і бісером на плечах, вирізі та рукавах, а також на подолі сукні, створюючи ефект блискучого шлейфу.

Дженніфер Кулідж

Модель Кайя Гербер прийшла на захід зі своїм обранцем, актором Остіном Батлером. 21-річна дочка Сінді Кроуфорд була одягнена в відверту темно-сіру сукню Khaite з відкритою спиною і плісированою спідницею. Свій образ вона доповнила прикрасами Mikimoto і туфлями на підборах з гострим носком. А ось 31-річна зірка фільму "Елвіс" вибрав вбрання Saint Laurent, яке складалося з чорного блейзера і штанів, які він поєднував з темно-сріблястою шовковою сорочкою з вбудованою краваткою.

Кайя Гербер та Остін Батлер

Зірка фільму "Будинок Gucci" Сальма Гаєк залишилася вірною італійському будинку моди класу "люкс". Мексикансько-американська акторка була одягнена в синю сукню-комбінацію в стилі спідньої білизни від Gucci з мереживною накладкою і плавним чорним шлейфом. Актриса доповнила її аксесуарами, зокрема каблучкою з великим діамантом, сережками-люстрами й кристалізованим клатчем.

Сальма Гаєк

Акторка Дрю Беррімор прибула на червону доріжку Time 100 Gala 2023 у біло-блакитній сукні без рукавів з квітковим принтом від Oscar de la Renta, поверх якої одягла напівпрозору накидку.

Дрю Беррімор

Модель plus-size Ешлі Грем відвідала захід у відвертій чорній сукні із зав'язками на плечах. Вона вирізнялася широкими розрізами навколо шиї, боковим шлейфом і довгими шматками тканини, які каскадом спадали на підлогу.

Ешлі Грем та Джастін Ервін
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно українська дизайнерка Ельвіра Гасанова розповіла про співпрацю з Меган Трейнор, Оленою Зеленською та іншими зірками під час війни. Як їй вдалося вийти на міжнародний ринок і отримати визнання знаменитостей — можете дізнатися в нашому матеріалі .

Фото: GettyImages