Анна Трінчер "забула", коли День Незалежності України: ганьбу співачки оцінила вся країна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

З популярною українською співачкою Анною Трінчер нещодавно сталася неприємна ситуація. Так, артистка в одному з випусків шоу "Я люблю Україну" не змогла відповісти на елементарні питання про нашу країну. Зокрема, Трінчер не знає, коли Україна святкує День Незалежності. Деталі – в матеріалі.

Анна Трінчер взяла участь в новому шоу на одному з українських телеканалів "Я люблю Україну". Суть шоу полягає в тому, що учасники мають відповісти на питання, які стосуються історичних подій нашої країни. Не дивлячись на те, що артистка закінчила школу лише декілька років тому, майже на всі питання вона не відповіла.

В Мережі її відразу за це захейтили, зазначивши, що це ганьба: "За незалежність ганьба, не знати дати"; "Хто не знав , то вона закінчила школу із срібною медаллю"; "Як позорно не знати таких речей"; "Який сором".

@tanito2312 Іспанський сором Просто дно #аннатрінчер #ялюблюукраїну #позор #іспанськийсором ♬ оригінальний звук - Таня Клюк

Знаменитість вирішила за себе постояти. Вона зазначила, що не змогла розслабитися перед камерами через свій комплекс відмінниці.

Коли мова йде про "змагання", в мені вмикається відмінниця, яка просто критично не вміє програвати… У мене пітніють руки… Я переживаю. І через те, що дуже хочу виграти і не підвести команду, забуваю все,

— зазначила Анна.

Трінчер підкреслила, що подібна ситуація може статися абсолютно з кожною людиною. Вона додала, що дату Дня Незалежності України знає, адже в цей день щороку в неї концерти.

Така ситуація може бути з кожною людиною, я така сама людина, як і ви. Я неідеальна. Під час того, як тебе знімають камери, коли ти дуже хвилюєшся за перемогу своєї команди і це ще й гра на час, всі відповіді просто вилітають із голови. Ти навіть забуваєш, як тебе звати. Я не хочу виправдовуватися, але прикро за те, що я кожного року виступаю у цю дату. Я знаю цю дату краще, мені здається, ніж своє ім'я. Людина може забути, може навіть і не знати. Це нормально, бо ми не роботи,

— резюмувала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Анна Трінчер з'явилася на публіці з опухлим обличчям. Співачка показала, що навіть через тиждень після операції у неї залишаються великі набряки на обличчі.