Чому Меган Маркл та Кейт Міддлтон ненавидять одна одну? Все, що ми знаємо про їхні стосунки

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Відносини Меган Маркл та Кейт Міддлтон турбують шанувальників британської королівської родини вже не перший рік. Хоча на публіці дівчата завжди привітні та доброзичливі, подейкують, що вони не переносять одна одну. У шанувальників навіть є кілька теорій, чому Меган Маркл і Кейт Міддлтон ненавидять одна одну. Вся правда про їхні непрості стосунки вже в нашому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли Меган Маркл почала "вливатися" в британську королівську родину, багато хто очікував, що в неї зав'яжуться відмінні відносини з Кейт Міддлтон. Так і було. Спочатку стосунки між Кейт та Меган складалися сприятливо. Після знайомства у січні 2017 року вони стали друзями, проте дуже швидко перейшли у статус ворогів. Чому ж Меган Маркл та Кейт Міддлтон недолюблюють одна одну? Далі розбираємо кілька найпопулярніших теорій.

Конкуренція

На думку багатьох шанувальників, стосунки Кейт та Меган не задалися через конкуренцію. Нова герцогиня привертала до себе занадто багато уваги й стала еталоном для наслідування, а Кейт такий розклад подій не влаштував, адже раніше всі "вершки" діставалися тільки їй. Щобільше, Маркл нерідко поводилася розкуто та зухвало, через що Міддлтон не могла приховати своє невдоволення стосовно неї.

Весільний скандал

19 травня 2018 року Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі та стала членом королівської родини, проте не все пройшло гладко. Ще тоді ЗМІ повідомляли, що під час підготовки до урочистостей між Меган та Кейт трапилася велика сварка. Виною тому стала сукня для принцеси Шарлотти, яка на весіллі була подружкою нареченої. Кейт хотіла для своєї доньки зовсім інше вбрання, проте Меган не пішла на поступки.

Майже через три роки після цього інциденту Меган розповіла про те, що сталося насправді, спростувавши повідомлення про те, що вона довела Кейт до сліз. Виявляється, сварка таки була. Тільки гірко плакала сама наречена через те, що не отримала належної підтримки та розуміння з боку Міддлтон.

Расизм

У серпні 2019 року інсайдер повідомив, що Меган вважає стандарти, встановлені принцесою Кейт, надто високими. Маркл заявила, що вона не відповідає цим вимогам та відчуває постійний тиск. На додаток, біль їй завдавали постійні порівняння з Міддлтон, а також грубе ставлення та расизм з боку членів королівської родини, які Кейт, як справжня подруга могла б присікти, однак цього не зробила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скандальні інтерв'ю

Ще однією причиною, через яку Кейт і Меган не терплять одна одну, є низка скандальних інтерв'ю принца Гаррі та його дружини. Їхні відверті висловлювання про жахливе життя у палаці, кинули величезну тінь на британську королівську родину. Подейкують, що саме через це погіршилося здоров'я принца Філіпа, а пізніше самої королеви. До того ж постійні нападки та звинувачення дуже гостро переживав принц Вільям. Кейт не могла і досі не може пробачити Меган таку поведінку.

Блиск для губ

Існує ще одна дуже кумедна і цікава теорія, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл ненавидять один одного. Відповідно до мемуарів принца Гаррі, опублікованих у січні 2023 року, Кейт і Меган не порозумілися через... блиск для губ! Кейт розлютилася, коли Меган попросила у неї блиск. Саме це послужило початку їхньої багаторічної ворожнечі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розбиралися в складному і заплутаному родоводі британської королівської родини. Дізнайтесь, хто кому доводиться і хто який у черзі на британський престол.