13-річна українка обманула організаторів фестивалю в Італії і зробила гучну заяву про росію прямо зі сцени (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Українська співачка Софія Самолюк відмовилася виступати на престижному міжнародному фестивалі Sanremo Junior (Італія). Причиною для такого рішення стала участь виконавця з країни-агресорки. Юна українка поділилася деталями того, що відбувалося за лаштунками.

Софія Самолюк мала розмову з організаторами фестивалю з приводу того, щоб заборонити учасникам із росії виступати на подібних фестивалях, проте все було марно. Невдовзі дівчинка вийшла на сцену і звернулася до присутніх із закликом підтримувати Україну та бойкотувати присутність громадян росії на міжнародних заходах. Вона нагадала, що країна-агресор вбиває українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка-початківець в інтерв'ю програмі Сніданок з 1+1 зізналася, що виношувала цю ідею з самого початку, як тільки зрозуміла, що учасник з росії виступатиме на фестивалі. Софія відвідувала всі репетиції, щоб потім мати можливість вийти на сцену та висловити свою позицію.

Я спеціально вдавала, щоб ніхто нічого не зрозумів. Я брала участь у всіх репетиціях, все робила як і всі учасники. Перед виходом я сховала листок з промовою собі в рукав піджака. Коли ми підійшли і сказали, що не повинно бути так… Не може росія брати участь у світовому фестивалі… Нам сказали, що діти тут ні до чого, музика ні до чого, просто йдіть і не заважайте… Я хвилювалася, щоб у мене не забрали мою промову. Я навіть думала, що у мене можуть вимкнути мікрофон,

— розповіла Софія.

Виконавиця зазначила, що отримала багато підтримки із зали, а організатори ніяк не відреагували на її протест.

До мене підходило багато учасників та гостей із зали. Організатори не відреагували зовсім. Музиканти, всі у залі були приголомшені. Мені говорили багато слів підтримки. Організатори досі нічого не сказали, ніяк не вибачилися. Зовсім нічого,

— поділилася Самолюк.

Софія не шкодує про свій вчинок, наразі вкотре переконалася, що вчинила правильно.

Зазначимо, що Софія Самолюк — українська виконавиця-початківець. Вона стала переможницею "Чорноморських ігор" у 2021 році, а роком пізніше отримала гран-прі дитячого фестивалю United Kids у Болгарії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про Тетяну Кізко, яка кілька років живе в Америці, проте досі співпрацює з російським модельним агентством. Понад те, її називають "російська модель".