Організатори Євробачення нарешті відповіли, яку особливу роль виконає Руслана на конкурсі

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Складно згадати хоч один рік, коли напередодні Євробачення не точилися серйозні скандали . І цей раз не виняток — на конкурс не запросили виступити Руслану , яка свого часу принесла Україні першу перемогу. Після хвилі невдоволень організатори заявили, що співачка матиме особливу місію на конкурсі, проте деталі не розголошувалися. Тепер же стало відомо, чи з'явиться в принципі артистка на Євробаченні-2023.

На офіційному сайті eurovision.tv з'явилася інформація, що Руслана все ж таки не вийде на сцену в Ліверпулі, але, попри це, з'явиться в гранд-фіналі конкурсу. Так, під час прямого ефіру покажуть спеціальне відео зі співачкою, заздалегідь записане в Києві. Зірці довірили символічно "з'єднати" Київ і Ліверпуль, а її поява відображатиме тему конкурсу — "Об'єднані музикою".

Це демонструє унікальне партнерство між Сполученим Королівством, Україною та містом-організатором Ліверпулем, щоб продемонструвати неймовірну силу музики, що об'єднує спільноти,

— сказано в офіційній заяві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось фізично Руслана з'явилася в Ліверпулі на двох сайд-івентах. Артистка візьме участь у розважальній програмі для єврофанів і гостей міста.

Нагадаємо, два тижні тому розгорівся гучний скандал між співачкою Русланою та організаторами. Тоді виконавиця хіта "Дикі танці" висловила своє невдоволення, що її не запросили разом з іншими артистами виступити в півфіналах або фіналі конкуру. Публіка стала на бік виконавиці, адже вона була першою переможницею України на Євробаченні. У відповідь на це організатори заявили, що Руслана виступить на Євробаченні в онлайн-форматі, будучи в Києві. Однак пізніше менеджерка артистки спростувала цю інформацію , адже під час проведення конкурсу Руслана перебуватиме в Ліверпулі й не зможе виступити з України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, гурт TVORCHI, який цього року представляє Україну на Євробаченні, провів першу репетицію в Ліверпулі. Креативний директор і режисер конкурсу дещо змінив номер музикантів .

Фото: GettyImages