"Дуже довго міркував": Арсен Мірзоян розповів, як наважився піти від дружини до Тоні Матвієнко (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Український співак, волонтер та учасник першого сезону Голосу країни Арсен Мірзоян в новому інтерв’ю телеканалу ТЕТ розповів, як наважився піти від дружини до Тоні Матвієнко. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!

На початку 2014 року стало відомо про роман зіркової пари, який в Мережі викликаввеликий скандал, адже заради Матвієнко Мірзоян пішов від своєї першої дружини Анни, з якою виховував двох синів. Виконавець зізнався, як почався його роман з донькою легендарної радянської та української співачки Ніни Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Арсен і Тоня познайомилися під час участі в шоу "Голос країни", згодом між ними зав’язалися дружні стосунки, Мірзоян навіть покликав Тоню з собою в тур. Через деякий час обидва зрозуміли, що між ними виникли почуття. Майже рік Мірзоян не наважувався сказати дружині, що покохав іншу.

Дуже довго міркував. Фатально ділити життя на нуль. Я вирішив, що буду чесним, краще зараз, ніж ніколи,

— розповів він.

Така чесність коштувала обом чимало: Тоню називали розлучницею, а Арсена – зрадником. Однак, не дивлячись на публічний осуд, закохані у 2017 році побралися. На сьогоднішній день в них підростає донечка Ніна.

За словами музиканта, в стосунках майже не виникає конфліктів, адже навчилися обговорювати всі проблеми: "Всі ті приводи, які з’являються, ми їх обговорюємо. Намагаємося не жити минулим.  І ні в якому разі не використовувати це як зброю до наступної сварки", — заявив музикант.

Мірзоян вважає, що в шлюбі повинно бути місце романтики, тому з великим задоволенням дарує коханій квіти:

Я вже всі точки знаю. Слідкую, щоб квіти були (вдома — прим. ред.),

— резюмував він.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Тоня Матвієнко зворушливо привітала з 7-річчям свою молодшу дочку. Артистка зізналася, що одного разу вони з Арсеном Мірзояном обіцяли кожен день народження Ніни відзначати за кордоном, проте в умовах війни їх бажання стало протилежним.