Не сексист, а секс-символ: Іво Бобул все ж таки судиться з Еммою Антонюк

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наприкінці зими у Мережі вибухнув величезний скандал між Народним артистом України Іво Бобулом та журналісткою Еммою Антонюк. Після їх сутички співак натякнув, що готовить позов до суду проти блогерки, але тільки через декілька місяців стало відомо, чи завершився цей конфлікт. Деталі — на HOCHU.ua!

Як виявилося, співак не став закривати очі на те, що Емма Антонюк начебто без його дозволу виклала скандальне інтерв'ю, яке отримало широкий розголос у суспільстві. У розмові з "ЖВЛ" Іво Бобул зізнався, що все-таки буде судитися з журналісткою, а цим питанням зараз детально займаються його юристи.

Я стільки інтерв'ю давав за своє життя, але такого у мене не було. Я їй казав: "Не давай це в ефір без мого дозволу". Я подав до суду через те, що вона не мала права без мого дозволу виставляти це. Потрібно все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчому, з людьми — по-людськи,

— прокоментував Іво Бобул.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, наприкінці лютого на YouTube-каналі Емми Антонюк "Це ніхто не буде дивитись" вийшло інтерв'ю з Народним артистом України. Широкого розголосу воно набуло через свою скандальність, адже у ході розмови Бобул почав говорити про меркантильність жінок, у відповідь на що почув звинувачення у сексизмі. Через сутичку артиста з журналісткою чоловік вирішив піти з інтерв'ю та, за його словами, заборонив Еммі публікувати їх розмову.

Між тим, сама журналістка каже, що ніякої заборони на публікацію не було. Мовляв, уся розмова була записана і звинувачення співака — безпідставні.

У нещодавній розмові зі знімальною командою "ЖВЛ" Іво Бобул таки вирішив прямо відповісти, чи вважає він себе сексистом. Співак твердо не погодився з таким висловом, зазначивши, що всі жінки різні, але свою думку стосовно корисливості — він не змінив.

Ні, Іво Бобул сказав би секс-символ, це ще краще. По-перше, послухайте репертуар мій, він тільки про кохання до жінок. Я залишаюся при тому, що я сказав. Да, є таке в суспільстві, треба визнати, що таке є. Я сказав те, що я сказав, я маю право казати що думаю. Я не казав про всіх, я казав "деякі". Треба було це розуміти,

— висловився артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Слава Камінська влаштувала публічний скандал. Співачка некоректно висловилася в бік своєї подруги, але образила українських захисників, які жертвують своїми життями заради того, аби зупинити окупантів.