Знову проблеми у стосунках? Настя Каменських не привітала Потапа з річницею весілля

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 23 травня, Потап та Настя Каменських відзначають річницю весілля. Репер зворушливо привітав свою дружину зі святом, показавши архівне фото з церемонії у Лас-Вегасі, а ось сама Настя поки що ніяк не відреагувала на його привітання та не опублікувала жодного фото. Що ж сталося: Каменських просто забула про річницю чи в пари знову почалися труднощі у відносинах?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останній рік усі тільки й говорять про складні стосунки Потапа та Насті Каменських. Багато шанувальників упевнені, що зірки насправді вже давно не разом, а лише з останніх сил намагаються створювати ілюзію того, що у них все добре.

Нещодавно Настя Каменських вперше за довгий час опублікувала спільне фото з Потапом , привітавши його таким чином з днем народження. Цим вчинком співачка розвіяла чутки про розлучення, проте привітати чоловіка з річницею весілля забула.

Потап опублікував архівне фото з їхнього таємного весілля, яке пройшло у 2017 році в Лас-Вегасі. На знімку Настя з широкою посмішкою та букетом троянд позує у простій білій сукні, а репер обіймає її у білій футболці та шортах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

П'ята річниця нашого весілля. Крихітка, дякую тобі за всі ці роки щастя та любові. Люблю тебе ще більше,

— написав Потап під фото.

Проте сама Каменських на поздоровлення чоловіка ніяк не відреагувала. Та й про те, що в них із Потапом сьогодні річниця Настя теж не промовила жодного слова. Деякі шанувальники впевнені, що "перемир'я" подружжя закінчилося, а інші жартують, що співачка просто забула про свято.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Настя Каменських "вляпалася" у скандал через розіграш автомобіля. Співачка вирішила розіграти дорогий автомобіль і новий iPhone, а гроші відправити на ЗСУ, але таке рішення не припало до душі її шанувальникам.

Фото: Інстаграм Потапа