Чмоня тижня: Слава Дьомін жорстко розкритикував українку Аліну Астровську, яка живе в росії

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Ще про одну зрадницю України стало відомо. Співачка та телеведуча Аліна Астровська, яка починала будувати кар’єру в Україні, а потім переїхала до країни-агресорки, мовчить про кровопролитну війну росії. Шоумен Слава Дьомін розповів про запроданку у програмі СлаваПро. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!

Cлава Дьомін наголосив, що Аліна Астровська, яка брала участь у "Фабриці зірок"-3 та була учасницею гурту "Реал-О" живе у шлюбі з російським ведучим та актором Антоном Лаврентьєвим. Зіркова пара виховує однорічного сина. Поки знаменитість тішить підписників світлинами у соцмережах, російські війська атакують Україну, однак, схоже, це її не обходить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Писали, що її рідні живуть в Україні. Зокрема, в Києві, в Донецьку, в Енергодарі, і дуже страждають від обстрілів росії. І вона казала, що вона з ними постійно на зв'язку. А далі пішли слова, мовляв, коли влада не може домовитися, страждає простий народ. Ну і все,

— сказав Слава Дьомін.

Ведучий зазначив, що Астровська народилася у Донецьку. Так, ще в перші дні повномасштабного вторгнення робила дописи, проте чітко не засуджувала дії росії. Після народження сина, 18 березня 2022 року, співачка більше не коментує повномасштабне вторгнення.

Вона колишня учасниця українського гурту "Real O" а також ведуча 19-го сезону шоу "Орел і решка". Але, схоже, Аліна залишила це все в минулому. Сьогодні сторінка Астровської в Instagram не має жодного допису про Україну, лише такий собі світський лайфстайл зі столиці параші — москви. Ну і, в принципі, як до цього нікому не потрібна була творчість Аліни, так і зараз, бачите, і залишається тільки ходити по червоних доріжках і їсти халявні бутики на всіляких заходах,

— резюмував Слава Дьомін.

Слава Дьомін у програмі "СлаваПРо"

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Яна Соломко, також зрадила Україну. Знаменитість випустила пісню "ННН", присвятивши її окупантам.