"Досі не можу повірити": Олександра Заріцька із гурту KAZKA виходить заміж (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Українська співачка та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька поділилася щасливою новиною. Її бойфренд, музикант і motion-дизайнер Павло Тараненко, зробив пропозицію руки та серця. Також артистка презентувала новий кліп, де постала в образі нареченої.

Відповідну заяву зробила на сторінці в Instagram . Артистка опублікувала спільні фото із нареченим. Вони позували на природі, на одному з кадрів новоспечена наречена засвітила обручку на безіменному пальці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вийшло mood-відео на пісню "Без кохання". Звичайно, наречена я там не просто так. Я заручена! Досі не можу повірити,

—написала артистка.

Пара почала зустрічатися в 2021 році, а за кілька місяців до повномасштабного вторгнення росії почала жити разом. За словами знаменитості, першим признався в коханні Павло.

Ба більше, кілька місяців тому закохані розповідали, про яке весілля мріють. Так, Зарицька зізналася, що організує дві весільні церемонії: одну з усіма українськими традиціями на Закарпатті, а другу у стилі бохо – в українському Криму.

Ніколи раніше не мріяла, я зараз ставлю себе на місце нареченої. Як у всіх людей, весілля після перемоги. Наразі треба зробити так, щоб нашим дітям було жити добре у вільній країні. Це одне таке супертрадиційне весілля буде десь там на Закарпатті, а інша — десь у Криму, де море,

— розповіла в інтерв'ю ЖВЛ .

KAZKA — Без кохання [Mood Video]

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Олександра Зарицька неодноразово стикалася з хейтом через букву "Z" у назві колективу. За її словами, заміна відбудеться лише за однієї умови.