"Вбити волю їм не вдасться": на концерті Jerry Heil маленька прихильниця заспівала її пісню (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярна українська співачка Jerry Heil отримує музичну освіту за кордоном, однак продовжує виступати з концертами в Україні. Нещодавно на одному з її виступів відбувся перфоманс: маленька прихильниця виконала пісню Мрія, а акомпанувала їй сама співачка. Вийшло щиро та зворушливо. Деталі —  в матеріалі HOCHU.ua.

За словами Jerry Heil , юна фанатка сама підійшла до неї та запропонували заспівати перед великою залою цю пісню. Артистка  була зворушена, що така маленька дівчина може заспівати таку потужну пісню, в якій співається про повномасштабну війну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маленька дівчинка підійшла до сцени, коли я вийшла на біс, і сказала, що вивчила її напам’ять. Мене захоплює молоде покоління, яке, подорослішавши так рано, обирає слухати настільки серйозні пісні.. я дивлюся на них і розумію, що майбутнє нашої країни в безпеці. Попри обстріли, якими росія з останніх сил намагається накрити Україну, вбити волю їм не вдасться!,

— написала вона.

Багатотисячна армія прихильників співачки написала компліменти майбутній зірочці.

  • "Просто до сліз. Яно, дякую за вашу творчість";

  • "Мурахи";

  • "Дякую, що даєте проявлятися дітям, вони прекрасні";

  • "Це моя мрія так заспівати з тобою, це щось надзвичайне. Захоплюємось вами чим далі, тим більше".

Ба більше, мама юної співачки на своїй сторінці в Instagram подякувала Jerry Heil за можливість виступити.

Це був неймовірний і потужний концерт. Дякуємо  за такі емоції і здійснену мрію,

— додала вона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що до популярного українського музиканта Артема Пивоварова під час одного з його концертів на сцену вийшов маленький шанувальник. Спілкування співака з дитиною зворушило користувачів Мережі.