Їй там не раді: українці зірвали два концерти Бузової в Ізраїлі. Але це ще не кінець

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російська артистка Ольга Бузова запланувала турне Ізраїлем, однак концерти путіністки під загрозою зриву. Співачку, яка відкрито підтримує війну в Україні та геноцид, забойкотували українські активісти, тож свої виступи найближчим часом вона зможе організовувати лише на болотах під москвою. Деталі — на HOCHU.ua.

На початку червня в кількох містах в Ізраїлі мали відбутися концерти Ольги Бузової. Однак підтримка кривавої кремлівської політики заважає російським артистам виходити на міжнародні арени. Так, завдяки українським активістам, які за кордоном розповідають про російську агресію, два з чотирьох концертів путіністки вже скасували.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі продаж квитків відкрито тільки на кілька концертів Бузової в Тель-Авіві. Однак сильно розраховувати на них теж не варто, адже не виключено, що незабаром решту виступів путіністки теж накриють.

Нагадаємо, ще з 2017 року Ольга Бузова перебуває в базі сайту "Миротворець". Виконавиця відкрито підтримує путінський режим і неодноразово приїжджала на українські території, окуповані росією. Зокрема, артистка з'являлася в анексованому Криму та на Донбасі, який з 2014 року намагається захопити армія окупантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно українці обурилися запланованому концерту Світлани Лободи в Києві. Після низки скандалів Київський заклад Osocor Residence зробив офіційну заяву та скасував виступ артистки .