Дуже схожа на Лорак, тільки молодша: в Мережі активно обговорюють нову дружину Мурата Налчаджиоглу (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Турецький бізнесмен та колишній чоловік головної української зрадниці Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу, 3 червня вдруге одружився . Його обраницею стала візажистка з Києва Лілія Реус. Користувачі Мережі активно обговорюють весілля пари. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!

Мурат та Лілія разом близько трьох років, в 2021 році закохані заручилися, а вже цього місяця вирішили відгуляти весілля. Церемонія пройшла в Кончі-Заспі, на святі були лише друзі та родичі. Бізнесмен розважав гостей — багато співав та танцював з коханою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новоспечене подружжя виглядало щасливими та закоханими. Наречена в білій сукні з довгим шлейфом, відкритими плечима і глибоким декольте йшла під вінець. Попереду її йшли дві дівчинки, що розкидали пелюстки троянд. Довге волосся Лілія зібрала у витончений пучок та зробила красивий макіяж. Від традиційної фати вона вирішила відмовитись. Бізнесмен же обрав для одруження блакитний костюм та білу сорочку.

Підписники активно обговорюють весілля Мурата, наголошуючи, що його колишня і сьогоднішня дружини подібні між собою. Проте всі підкреслюють, що Лілія набагато гарніша за запроданку Лорак.

  • "Ви неймовірні. Взаєморозуміння і любові !!!";

  • "Наречена нереально гарна!";

  • "Безмежного кохання на довгі роки". 

Також фанати не приховують свого захоплення через те, що Мурат залишився в Україні та активно допомагає ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Ані Лорак, яка народилася у Чернівецькій області, позбавлена патріотизму до рідної країни. Запроданка відкрито підтримує росію .